TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Segboard test: Se de bedste segboards og hoverboard [2023]

segboard

De er som en forlængelse til dine fødder, der kan få dig til at svæve. De kan få dig igennem flere forskellige typer terræn, off-road og på vejen. De smarte segboard er populære som aldrig før. Med denne guide hjælper vi dig med at finde det helt rigtige segboard, der kan få dig til at køre hurtigt rundt omkring.

Elektrisk løbehjul test: Her er de bedste el løbehjul

bedste el løbehjul test

Overvejer du at købe et el løbehjul, men ved ikke lige, hvor du finder det bedste elektriske løbehjul? Så er det her guiden til dig, der vil have det fulde overblik over de bedste el løbehjul på markedet. Vi gennemgår otte forskellige, så du kan finde dit nye el løbehjul.

El løbehjul til børn test: Her er de bedste elektriske løbehjul til børn

el løbehjul børn

De er allevegne. El løbehjulene, og børn elsker dem. De vil mærke suset, når motoren når sin tophastighed. Vind i håret og legepladsens asfalt, der flyder forbi under hjulene. I denne test gennemgår vi de bedste el løbehjul til børn, så du kan få mest mulig sjov på legepladsen. Du får også tips til, hvad du skal overveje, inden du køber dit børnevenlige elektriske løbehjul.

Elektrisk skateboard test: Her er de bedste el skateboards

elektrisk skateboard

De superseje elektriske skateboards vinder frem i disse tider. De er populære som aldrig før, og der er massevis af bræts på markedet. Men hvilket skateboard har den bedste kvalitet, og hvilket har den bedste pris? Vi har gennemgået 7 el skateboards, så du kan blive godt klædt på til at købe det helt rette produkt.

Elcykel test: Her er de bedste elcykler til damer og herrer

elcykel test

Cykelturen bliver en del lettere med en ekstra hjælpemotor. Den gør dig i stand til at køre længere distancer, uden at du får sved på panden. Men hvilken model skal du købe? Det guider vi dig til i denne test af elcykler, hvor vi gennemgår 6 af markedets bedste elcykler. Der er både cykler til herrerne og damerne.