TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Segway Ninebot elektriske køretøjer: Her er de bedste

Segway Ninebot er en af verdens førende producenter af elektriske køretøjer.

Vi gennemgår nogle af deres bedste produkter og fremhæver de individuelle forskelle på dem, så du kan orientere dig i forskellen på de forskellige produkter.

El Løbehjul

Segway Ninebot Max G30D

Max G30D

Gokart

Ninebot by Segway GoKart kit

Gokart Kit

Når sommeren nærmer sig med hastige skridt, bager asfalten og bilerne under solen. En kvælende atmosfære bliver dannet inde i din bil, og du længes efter vinden mod dit ansigt.

Derfor er sommeren en oplagt tid på året til at give sig i kast med alternative kortdistancekøretøjer, som for eksempel elektriske løbehjul og GoKarts.

Ninebot by Segway, innovatør og markedsleder indenfor alternative kortdistancekøretøjer, leverer en række virkelig smarte og lækre produkter, der udover at være ekstremt stilede og sjove er tidsbesvarende og miljøvenlige transportløsninger.

Segway Ninebot test

Da det kan være svært at hitte ud af, hvilket produkt der passer til lige netop dig og dine behov, har vi her samlet en liste over fire af de fedeste produkter, Segway tilbyder lige nu.

Her er modellerne, vi har fundet frem til:

 • Segway Ninebot Max G30D
 • Ninebot by Segway Gokart Kit
 • Ninebot by Segway One S2
 • Segway Ninebot Es1
Segway Ninebot Max G30D

Segway Ninebot Max G30D

Ninebot Max G30D powered by Segway er et af absolut bedste el løbehjul fra Segways Ninebot-serie. Her er der kælet for alle detaljerne, så dette løbehjul er for dig, der ikke er villig til at gå på kompromis med noget aspekt af produktets design. Dine penge er givet godt ud, for G30D leverer styrke, komfort, sikkerhed og holdbarhed i topklasse.

Specifikationer: Skivebremser | Rækkevidde: 65 km | Maks. hastighed: 20 km/t | 2 gear-funktioner

Fordele

 • Lang rækkevidde
 • Godkendt til kørsel på offentlige veje
 • Kan klare en stigning på 20 procent

Ulemper

 • Dyrt, men godt

Perfekt til pendlere

Det er et smart og oplagt valg for dig, der har mellemlangt eller langt til og fra arbejde. Batteriet rækker nemlig til hele 65 kilometer, hvilket er det længste for noget som helst Segway-produkt. Det burde være rigeligt til langt de fleste pendlere. Også hvis du vil på en lidt længere weekendtur med dit Segway løbehjul.

Komfortabel og sikker kørsel

Med løbehjulets pneumatiske, slangeløse dæk er du sikret en komfortabel, problemfri kørsel i al slags terræn. Dets vandafvisende komponenter skyr heller ikke dårligt vejr. Der er LED-lygter både foran og bagtil som sikrer, at du bliver set og kan føle dig tryg i trafikken. De effektive for- og baghjulsbremser sikrer også, at der ikke er langt fra tanke til handling, når du vil bremse.

Ninebot by Segway GoKart kit

Ninebot by Segway GoKart kit

Med en Ninebot S eller en Ninebot Minipro kan du skabe din helt egen GoKart! Det er et genialt legetøj til børn – eller voksne – af alle aldre. Ræs alene eller kør om kap med dine venner med Ninebot by Segway GoKart kit, der er et af de fedeste, mest miljøvenlige GoKarts i verden.

Specifikationer: Rækkevidde: 15 km | Tophastighed: 24 km/t | 3 kørselsformer | Inkl. sikkerhedssele

Fordele

 • Justerbar sikkerhedssele og rat
 • Smart integration med Segway-Ninebot-appen
 • Kollisionsvenligt design

Ulemper

 • Virker kun med Ninebot S eller Ninebot Minipro

Vælg dit niveau

Tre forskellige kørselsindstillinger gør, at du kan skræddersy Ninebot by Segway GoKarten præcis til dit niveau og føle dig tryg, mens du kører. “Begynder” har en tophastighed på 8 km/t, “Standard ” en tophastighed på 18 km/t og “Sport ” en tophastighed på 24 km/t. I sidstnævnte kørselsindstilling kan GoKarten accelerere til tophastigheden af 24 km/t på ganske få sekunder.

Speeder og bremse

Ninebot by Segway GoKart har to pedaler – en speeder og en bremse – og kan bakke ved, at du træder to gange hurtigt efter hinanden på bremsen, når du holder helt stille. Gør det samme igen, når du holder helt stille, for at køre fremad igen. Når du bakker, har GoKarten en tophastighed på 3 km/t. Udover en fodbremse har Ninebot by Segway GoKart også en håndbremse, som du kan standse den øjeblikkeligt med. Håndbremsen har dog også et andet formål: Du kan drifte GoKarten med den!

Kan bruges af de fleste

GoKartens sikkerhedssele og rat er begge justerbare og tillader personer på en højde mellem 130 og 190 cm og en vægt på op til 100 kilo at betjene køretøjet. GoKarten er meget robust og er bygget til at kunne modstå kollisioner, så hverken du eller køretøjet kommer til skade. Derudover kan Ninebot by Segway GoKarten nemt klappes sammen til en størrelse, der passer ind i de fleste bilers bagagerum.

Segway Ninebot One S2

Segway Ninebot One S2

Ninebot by Segway One S2 er for dig, der oser af attitude, og som ikke er bange for at stå ud i mængden. One S2 er et selvbalancerede hjul, der er designet som en nem og effektiv løsning til at komme hurtigt frem og uden at skulle bekymre dig om at parkere og holde øje med dit køretøj. Ninebot by Segway One S2 er utrolig håndholdt og vejer kun 11,4 kilo, hvilket gør det nemt at have med dig i hånden overalt, hvor du går – hjulet har selvfølgelig et håndtag designet til netop dette formål.

Specifikationer: Rækkevidde: 30 km | Maks. hastighed: 24 km/t | Vægt: 11,4 kg | Farve: Hvid | Ladetid: 3 timer

Fordele

 • Utrolig nemt at transportere
 • Smart integration med Ninebot by Segway mobile appen gør det blandt andet muligt at tilpasse LED lys og sætte hastighedsbegrænsninger
 • Perfekt til pendlere

Ulemper

 • Styr uden om dette produkt, hvis du ikke ønsker at skille dig ud i trafikken!

Nemt at transportere

Det er egentlig bare et enkelt hjul, med to plader du kan folde ud og stå på. Hjulet har et håndtag, og det vejer ikke engang 12 kg. Det er svært at forestille sig, at det her overhovedet er et transportmiddel, med dets elegante, diskrete design. Og derfor er det perfekt at have med dig i toget, bussen, bilen eller andre steder, hvor du har brug for et transportmiddel, der er let at transportere.

Smart app

Du kan følge med i din kørsel, for med en smart integration med Ninebot by Segway mobil-appen er det muligt at se en kørselsvejledning samt tilpasse hjulets LED-lys, sætte hastighedsbegrænsninger for ninebotten og holde øje med dine kørselsstatistikker.

Segway Ninebot ES1

Segway Ninebot ES1

Ninebot kickscooter ES1 er et elektrisk Ninebot løbehjul for dig, som skal pendle kortere distancer og har brug for et hurtigt og effektivt transportmiddel. Med Segway Ninebot ES1 får du et svagere, men noget billigere, produkt end det førnævnte Ninebot el løbehjul, Kickscooter G30D Max powered by Segway.

Specifikationer: Rækkevidde: 25 km | Maks. hastighed: 20 km/t | Ekstra batteri kan tilkobles | CE-godkendt | Ladetid: 3,5 timer

Fordele

 • Godkendt til kørsel på offentlige veje
 • Stødabsorberende hjul øger sikkerhed og komfort
 • Nemt at klappe sammen og fylder ikke meget

Ulemper

 • Lav rækkevidde
 • Batteriet har en rækkevidde på 25 km og er derfor måske ikke helt nok for dig, der har langt til og fra arbejde

Til de korte ture

Dette el løbehjul Ninebot har lavet har i sammenligning med G30Ds rækkevidde på 65 km “blot” en rækkevidde på 25 km. Det egner sig altså derfor bedst til dig, som har relativt kort til og fra arbejde. Eller også vil du tage løbehjulet til den nærmeste togstation og så tage løbehjulet med i toget. På den måde passer løbehjulet godt til dig, der bor i forstanden og pendler til arbejde i en større by.

Sikkerhed og komfort

Ninebot by Segway ES1 har en tophastighed på 20 km/t, er udstyret med elektriske lys, bremser og CE-godkendelse, der gør det klart til de danske veje, uden du kommer i karambolage med færdselsloven. De stødabsorberende hjul øger tilmed sikkerheden og komforten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ninebot by Segway?

I 2015 fusionerede de to teknologiske virksomheder Segway og Ninebot fra henholdsvis Bedford, USA og Beijing, Kina med det formål at levere innovative, miljøvenlige og “best in class” alternative kortdistancekøretøjer. Det resulterede særligt i el løbehjul. Siden da er Ninebot by Segway hurtigt blevet en leder på markedet.

Det er Ninebot by Segways vision at skabe interaktive, smarte og tidsbesvarende køretøjer ved at kombinere robotteknologi og integration af smart phones i deres produkter.

Hvilke produkter sælger Segway?

Ninebot by Segway tilbyder en bred vifte af smarte kortdistancekøretøjer – herunder et varieret sortiment af innovative og stilfulde el løbehjul – der gør det muligt at finde et, der passer lige netop til dine behov. Fælles for Ninebot by Segways-produkter er, at de er smarte og nemme løsninger for dig, som ikke behøver bil til arbejde, eller dig, der gerne vil køre hurtigt, nemt og stilfuldt rundt i byen.

De er for pendleren, der går ind for grøn transport og for tech-entusiasten, der ønsker et sexet stykke “legetøj” for voksne. Manglen på CO2-udledning under anvendelse af produkter fra Ninebot Segway, gør det også muligt at bruge produkterne indendørs.

Om Oliver Jensen

Mit navn er Oliver Jensen, og jeg er skribent her på TechMatch. I min fritid elsker jeg at gå i dybden med elektronik (jeg har blandt andet et stort "Smart Home" setup derhjemme).Mit mål her på TechMatch er at kunne hjælpe almindelige danskere på vej i deres køb af elektronik, også selvom de ikke nødvendigvis ved meget om det.