TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Om TechMatch

Hvad er vi?

TechMatch er et selvstændigt medie, der vil matche danske forbrugere med passende produkter. Det gør vi ved at anmelde produkter, sammenligne dem og udvælge dem, som vi mener er de bedste.

Hvordan gør vi det?

Vi baserer alle vores artikler på grundig research. Når det er tilgængeligt, så tester vi produkterne fysisk – det er desværre ikke altid, at vi har mulighed for det. Derfor tyer vi oftest til forbrugeranmeldelser, eksperter og andre fysiske tests til at vurdere, om et produkt kan indgå som “Bedst i test”.

Hvordan holder vi os kørende?

Som vi også skriver i toppen af hjemmesiden, så er TechMatch støttet af vores læsere – vi er afhængige af dig. Når du køber et produkt gennem vores links, så får vi i nogle tilfælde en kommission. Men bare rolig, det påvirker ikke vores meninger eller valg. Som sagt, så er vi afhængige af dig, hvilket også betyder, at vi gerne vil være der for dig. Vi vil gerne yde den bedste service og komme med vores ærlige mening om produkter.

De fleste links i vores artikler, hvis ikke alle, er derfor sponsorerede links.

Hvem er vi?

TechMatch består både af en redaktion og tekstforfattere. Produkterne udvælges på forhånd af redaktionen, hvorefter tekstforfatterne går i gang med at undersøge og analysere produkterne. Når vi har fundet ud af alt vi kan om produkterne, går skriveriet i gang.

Når en artikel er færdig, kan du herefter gå ind på TechMatch.dk og læse resultatet.

Har du spørgsmål?

Hvis du gerne vil vide mere om os, vores artikler eller hvordan vi udvælger produkter, så er du altid velkommen til at sende os en besked. Det kan du gøre ved at sende os en mail på info@techmatch.dk eller gå ind på vores kontakt side.