TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Sådan finder og tester vi produkter

Hos TeechMatch er vores mål altid at give så meget indsigt som muligt, så du kan træffe den bedste beslutning. Derfor er vi også helt gennemsigtige, når det kommer til vores udvælgelsesprocess.

Da vi ikke har mulighed for at have alle produkterne i hænderne selv, afhænger vi blandt andet af tests udført af tredjeparter, brugeranmeldelser, specifikationer og andet.

Vi starter med at se på de bedste brands inden for den givne kategori. Dette skifter afhængigt af, om vi anmelder el løbehjul, projektorer, mobiltelefoner eller andet.

Vi vurderer blandt andet på:

  • Pris
  • Kvalitet
  • Value for money
  • Brandets ry
  • Kundeservice

Læs videre på mere information om udvælgelse af produkter.

Faktorer vi kigger på

Herunder kan de få en detaljeret forklaring om vores udvælgelsesprocess.

Tredjepart tests

Det første vi kigger på er tests udført af tredjeparter.

Dette er et vigtigt punkt, da vi ikke altid har mulighed for at teste et produkt fysisk selv. Vi leder derfor efter tests udført af virksomheder, der selv udfører gennemførte tests. Dette kan eksempelvis være What HiFi, TechRadar eller CNET.

På denne måde kan vi finde flere anmeldelser om produkterne, få eksperternes mening og detaljerede beskrivelser af, hvordan produkterne opfører sig under stress-tests.

Brugeranmeldelser

Et godt tegn på, at et produkt er godt, er selvfølgelig anmeldelser fra mennesker, der allerede har købt og afprøvet produktet.

Derfor læser vi også mange brugeranmeldelser igennem, før vi publicerer en artikel.

Er brugerne tilfredse? Så er det bestemt et godt tegn. Er brugerne utilfredse? Så fjerner vi produktet fra artiklen.

Derudover kan forbrugere give en god indsigt ind i, hvordan produktet holder sig over tid, om det opfører sig som det skal osv.

Kvalitet

Brandets generelle kvalitet betyder også meget for, om et produkt skal med i artiklen. Hvis et brand har et dårligt ry, vil vi være ekstra meget på vagt over for falske anmeldelser eller dårlige produkter.

Specifikationer

Vi kigger ALTID på specifikationerne. Det er den første måde, vi kan få indsigt i produktet på. Her kan man sammenligne produkterne på papiret på forhånd.

Man kan hurtigt se på specifikationerne, hvilke produkter der som udgangspunkt vil være bedre. Dette er dog ikke altid tilfældet, at de pågældende specifikationer vil leve op til forventninger, hvorfor vi udfører de andre skridt i vores sammenligninger.

Disclaimer

Vi tester ikke alle produkterne selv. Mange af vores sammenligninger og anbefalinger sker på baggrund af tredjeparters anmeldelser, tests og sammenligninger.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores anmeldelsesprocess, så hvis du har feedback, er du velkommen til at sende det til os på info@techmatch.dk.