TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

El løbehjul til børn test: Her er de bedste elektriske løbehjul til børn

De er allevegne. El løbehjulene, og børn elsker dem.

De vil mærke suset, når motoren når sin tophastighed. Vind i håret og legepladsens asfalt, der flyder forbi under hjulene.

I denne test gennemgår vi de bedste el løbehjul til børn, så du kan få mest mulig sjov på legepladsen.

Du får også tips til, hvad du skal overveje, inden du køber dit børnevenlige elektriske løbehjul.

Bedst i test

Segway eKickscooter ZING C10

Runner up

Segway eKickscooter ZING C8

Bedste billige

Denver SCK-5300 El Løbehjul Sort

Denver SCK-5300 El Løbehjul

På kort tid er el løbehjul til børn blevet rasende populære.

Man ser dem ofte i gadebilledet, og det er en sjov måde at kommer rundt omkring. Uanset hvor man skal hen, er det et godt transportmiddel, hvor du kan tilbagelægge en stor distance med god hastighed.

Men el løbehjulet skal også have den rette kvalitet. Din topfart er ikke meget værd, hvis dit batteri hurtigt løber tør, og motoren hurtigt går i stykker.

Derfor har vi gennemgået fire el løbehjul til børn, som kan sikre dig en sjov og effektiv transport.

El løbehjul til børn test

Det skal være sjovt at køre rundt på dit el løbehjul, og der er ingen grund til at bruge lang tid på at finde det bedste køb. Vi har fundet fire af de bedste el løbehjul til børn på markedet for dig. Her gennemgår vi fordele og ulemper ved de fire løbehjul, så du er bedst muligt klædt på til at gøre det rette køb, når du skal købe et elektrisk løbehjul, børn bliver glade for.

Her er de bedste el løbehjul til børn:

 • Segway eKickscooter Zing C10
 • Segway eKickscooter Zing C8
 • Denver SCK-5300 El Løbehjul Sort
 • Razor Power Core E100S

Segway eKickscooter Zing C10

Dette farverige løbehjul er designet for børn, der er lige ved at fylde 15 år. Det er holdbart, robust og nemt at transportere rundt omkring.

Det er et løbehjul, som er skabt til dig mellem 8 og 14 år, der vil køre rundt med dine venner. Uden at du har besvær med at have el-løbehjulet rundt med dig.

Specifikationer: 3 uafhængige bremser | LED-lyd | Nem at folde | 10 km distance

Fordele

 • Flotte farver med lys
 • Lynhurtige bremser
 • Silikonbelægning til udendørsbrug
 • Høj kvalitet

Ulemper

 • Fås kun i grå

Passer til al slags vejr

Segway eKickscooter Zing C10 er lavet til, at du let kan komme rundt udenfor. Uanset om du er helt alene eller sammen med dine venner. Hjulene sikrer dig en behagelig køretur, og det elektriske løbehjul er lavet med en særlig silikonebelægning.

Så kan du køre rundt i al slags vejr. For med en elektrisk motor under fødderne, vil du selvfølgelig ikke have stød, når du kører igennem en vandpyt.

Sikkerhed i top

Med hele tre forskellige bremsetyper, kan du sikre dig, at du kører rundt på den måde, der lige passer til dig. Hvadenten du vil bremse med foden, hånden eller ved hjælp af den helt særlige degenerative bremse, kan du være sikker på en ting: Hvis du vil bremse, kommer du også til det. For bremserne på dette elektriske løbehjul er udviklet, så de er der, når du har brug for dem. Ingen har nemlig lyst til først at skulle lede efter bremsen, når du har brug for den.

Segway eKickscooter Zing C8

Dette el løbehjul er lavet til de mindre børn, der også vil være med på bølgen. Med sin smarte lyserøde eller blå farve og de elegante lyseblå håndtag, får du en flot, sikker køretur på dette børnesikre el-løbehjul.

Det er udviklet til børn i alderen 6-12 år. Det er dermed lavet til leg. For det skal være sjovt at trykke på den lille knap på styret og få lidt fart i hjulene. Det her er skabt til at være dit første el løbehjul.

Specifikationer: Tre kørselstilstande | Godt greb | 10 km distance | Vejer 9,5 kg

Fordele

 • Sikkerhed i top til dit barn
 • Let, lille og kompakt
 • Tre kørselstilstande med forskellig topfart
 • Høj kvalitet og godt transportmiddel

Ulemper

 • Kun for små børn (passer godt hvis dit barn er mellem 6-12 år)

Farverigt løbehjul

Hvis der er noget som er vigtigt for dit første el løbehjul. Så er det, at det ser sejt ud. Og det må man sige, at Segway eKickscooter Zing C8 gør.

Nemt at køre

Med sine tre forskellige kørselstilstande kan du finde den måde, der passer allerbedst til dig. I safe mode kører du med en maksimal hastighed på 10 km/t, når du trykker på den lille knap i styret. Så mister du ikke kontrollen.

Du kan også tage din fod til hjælp, hvis du kører i krydstogtstilstand. Så behøver du ikke at trykke på knappen, men du kan bare sparke, og så er du kørende. Så er der også turbo-tilstanden, hvor du ikke behøver at sparke for at opnå de højeste hastigheder.

Lille og elegant

Segway Kickscooter Zing C8 passer til dig, der stadig er i voksealderen. Løbehjulet vejer kun 9,5 kg, så det er let at transportere rundt. Det kan let foldes sammen, så det kan puttes ind i bilen, og bæres rundt af dine forældre, uden at de skal få ondt i armen.

Denver SCK-5300 El Løbehjul Sort

Denver SCK-5300 El Løbehjul Sort

Dette Denver el løbehjul er det billige el løbehjul. Det kan fås i fire forskellige farver: Sort, blå, pink og hvid. Det kan bruges både til leg og transport til skolen. Man skal selv skubbe det i gang med foden, og så hjælper el motoren dig det sidste stykke.

Specifikationer: Solide materialer | 6 km distance | Lader på 2,5 time | Vægt på 5,6 kg

Fordele

 • Billigt løbehjul
 • Lader hurtigt
 • Vejer ikke så meget (så dit barn nemt kan bære det selv)

Ulemper

 • Mindre rækkevidde på batteri

Lader lynhurtigt

Et elektrisk løbehjul hører til ude på vejen eller legepladsen. Ikke i stikkontakten. Med Denver SCK-5300 kan du være sikker på, at få mest mulig sjov ude på vejen, for det bliver ladt fuldt op på bare 2,5 time. Og så har du rigeligt med batteri til lang tids sjov.

Husk på, at el løbehjulet kun bruger batteri, når du bruger det. Så med mindre, at du har meget langt til skole, kan du roligt bruge det hele dagen, uden du skal bekymre dig om at oplade det hele tiden.

Bygget af solide materialer

Du vil være sikker på, at dit el løbehjul kan holde til lidt af hvert. Det skal ikke bare gå i stykker, hvis der kommer et lille bump på vejen. Derfor har Denver sikret sig, at SCK-5300 er bygget af solide materialer.

Men det er samtidigt let at pakke sammen og have med sig rundt omkring. Det kan klare ret meget, men det er anbefalet, at du kun bruger det på tør asfalt.

Lav pris

Når noget bliver populært, kan det også blive dyrt. Det må man i den grad også sige gælder med el løbehjul. Men Denver har udviklet et billigt el løbehjul, uden at kvaliteten er dårlig af den grund. Det kræver altså ikke et enormt indgreb i privatøkonomien. Og samtidigt kan du være sikker på, at der ikke er sparret på sikkerheden.

Razor Power Core E90 Intl 24L El Løbehjul børn

Razor Power Core E100S El Løbehjul børn

Med sine seje, iøjefaldende grønne farver, er det her el løbehjulet til dig, der i den grad vil bemærkes, mens du kører rundt. Det er for de store og seje, og derfor anbefales det også, at du først kører på det her el løbehjul, når du er blevet otte år gammel.

Men så kan du også smæske dig i alle de andres beundrende blikke, når du fræser rundt på Razor Power Core E100s.

Specifikationer: Solidt | 60 minutters kørsel på en opladning | God ståplads | 8+ år

Fordele

 • Lavet af solidt stål
 • Tophastighed på 18 km/t
 • Vedligholdelsesfrit

Ulemper

 • Lidt tungt med en vægt på 9,9 kg (dit barn kan måske ikke løfte det nemt selv)

Jo større, jo hurtigere

Fordi dette løbehjul er udviklet til større børn, er tophastigheden også lidt hurtigere på dette el løbehjul. Du kan komme op på 18 km/t, hvilket svarer til en god rask cykeltur. Dog ikke så hurtig, at du ikke kan styrer din fart.

Slip for vedligeholdelsen

Det vedligeholdelsesfrie løbehjul sparer dig for tid og besvær. Dit el løbehjul skal bare virke, og det kan du være sikker på, at Razor Power Core E100S gør. Det er ikke ligesom en cykel, der kan punktere. På dette el løbehjul skal du bare koncentrere dig om at have det sjovt.

Før du køber et elektrisk løbehjul til dit barn

Du skal først og fremmest tænke over, hvad dit el løbehjul skal bruges til. Er det bare til leg, skal det kunne kører dig i skole? Eller vil du egentlig bare imponere vennerne? Da der er forskellige ladetid på el løbehjulene, og nogle af dem kan køre lidt længere på batteriet, skal du spørge dig selv, hvad dit behov er.

Sikkerheden skal være i top

Sikkerheden skal selvfølgelig være i top, når man køber til børn, så du skal kigge på, hvilke materialer el løbehjulet er lavet af. Børn vil have det til at se sejt ud, men det ser ikke særligt sejt ud, hvis man kommer til skade.

Anbefalet alder

El løbehjul til børn er lavet sådan, at langt de fleste kan være med. Hvis du er fyldt seks år, kan du finde et elektrisk løbehjul, der passer til dig. Og jo ældre du bliver, så findes der også andre muligheder, som passer til din alder.

Tophastighed

Et el løbehjul må maksimalt kunne køre 20 km/t – både for børn og voksne. Det er også en hel del og svarer til, at du træder godt igennem i 3. gear på en cykel. Derfor kan du også købe et el løbehjul med en lavere hastighed. Du skal nok få en masse sjov ud af det alligevel.

Og især til børn, er det også fint, at farten ikke kommer helt derop, hvor de voksne kører. Husk på, at de maksimale 20 km/t er tiltænkt folk på cykelstierne. Ikke børn på legepladsen.

Rækkevidde

De fleste el løbehjul har en rækkevidde på 6 til 10 km. Eller godt og vel 40 til 60 minutters uafbrudt kørsel. Men husk, at børn også holder pauser, når de leger med deres el løbehjul. Så rækkevidden er større, end den lyder af.

Lovgivning for el løbehjul til børn

I Danmark skal du være fyldt 15 år, før du må køre alene rundt på dit el løbehjul. Men det betyder ikke, at mindre børn ikke også kan få sjov på et el løbehjul. Der er nemlig ingen alderskrav på lege- og opholdsområder.

Så skal man bare være sammen med en voksen, der er over 18 år, hvis man vil ud og køre på cykelstien. Dit el løbehjul må maks. kunne køre 20 km/t.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilet el løbehjul til børn er bedst?

Segway Ninebot E10 har den bedste rækkevidde. Det er samtidigt et godt og solidt el løbehjul, der er lavet til børn i 8-14 års alderen. Med sit seje LED-lys skal det nok få andre til at spærre øjenene. Til gengæld er det heller ikke testens billigste el løbehjul.

Med Denver SCK-5300 får du et godt, solidt og billigt løbehjul, der lever op til langt de fleste krav til løbehjulet.

Hvor hurtigt må man køre på el løbehjul?

Du må maks. kunne køre 20 km/t på dit el løbehjul. Det vil sige, at motoren simpelthen ikke skal kunne accelerer mere, når du er kommet op på de 20 km/t. Ellers kører du teknisk set ikke længere på et el løbehjul, og så skal du have nogle helt andre papirer i orden. Ellers bryder færdselsloven og kan risikere en bøde.

Hvad er særligt ved el løbehjul til børn?

El løbehjul er først og fremmest designet til, at du kan have det sjovt på en sikker måde. De er ikke nødvendigvis lavet, så du kan køre langt og hurtigt. Der kan du finde nogle voksenmodeller, som passer langt bedre til formålet. Nej, du skal bare lege og have det sjovt. For det er det, som de er lavet til. Og så er det bestemt ikke et minus, at de forskellige, farverige el løbehjul også ser ret godt ud på legepladsen.

Om Oliver Jensen

Mit navn er Oliver Jensen, og jeg er skribent her på TechMatch. I min fritid elsker jeg at gå i dybden med elektronik (jeg har blandt andet et stort "Smart Home" setup derhjemme).Mit mål her på TechMatch er at kunne hjælpe almindelige danskere på vej i deres køb af elektronik, også selvom de ikke nødvendigvis ved meget om det.