TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Xiaomi El Løbehjul: Xiaomi M365 og alternativer

Et elektrisk løbehjul er fremtidens transport.

Overvejer du også at hoppe med på den stærkt fremvindende mode af elektriske løbehjul?

Så læs her vores vurdering af Xiaomis elektriske løbehjul, du bør tage i betragtning.

Alternativ #1

Xiaomi MI Pro 2 Nordic

MI Pro 2 Nordic

Alternativ #2

Gofast El-Løbehjul GX4

GoFast GX4

Sommeren står for døren, og i den anledning kan det være befriende at udskifte bilen med et køretøj, der tillader en af få sol og frisk luft i hovedet, mens man kører.

Cyklen er selvfølgelig altid et oplagt valg, men det elektriske løbehjul bliver mere og mere populært som en nem, tidsbesvarende og miljøvenlig transportløsning for ham eller hende, der pendler i cykeldistance til og fra arbejde eller bare ønsker et stilfuldt, alternativt køretøj at underholde sig med i fritiden.

Det er hurtigt blevet et stort og konkurrencedygtigt marked, og der findes derfor mange modeller af elektriske løbehjul.

Dette kan gøre det svært at vide, hvilken model der passer bedst til dig og dine behov.

Xiaomi elektrisk løbehjul test

Xiaomi er en kinesisk elektronikproducent, der hovedsageligt beskæftiger sig med smart phones, smart devices og computere. Men de har også kastet sig ind på el løbehjuls-markedet med flere forskellige modeller.

Vi har gennemgået to af deres modeller og et alternativ, så du kan få et bedre indblik i nogle af de bedste modeller, der findes på markedet.:

 • Xiaomi Mi M365
 • Xiaomi Mi Pro 2 Nordic
 • GoFast GX4

Der er rigtig mange faktorer, man bør tage i betragtning, når man overvejer at købe et elektrisk løbehjul. Disse inkluderer løbehjulets hastighed og fartbegrænsning, batteriets rækkevidde, levetid og ladehastighed, produktets materiale, holdbarhed og vægt, kvaliteten af dets sikkerhedskomponenter så som lys og dæk, og hvorvidt løbehjulet er kompatibelt med smart phones eller andre smart devices. Vi gennemgår det altsammen, så du trygt kan købe det løbehjul, der passer bedst til dig.

Leder du efter noget andet? Læs vores artikel om de bedste el løbehjul!

Xiaomi Mi M365

Xiaomi Mi M365 elektrisk løbehjul

Xiaomi Mi M65 er en alsidig model til en fornuftig pris. Produktet er fremstillet i aluminium, der både gør det meget holdbart og sikrer en høj levetid. Dette M365 Xiaomi løbehjul er også let og vejer kun 12,5 kg, og derfor er det ganske nemt at transportere.

Specifikationer: Vægt: 12,5 kg | Tophastighed: 25 km/t | Køretid: op til 30 km | Ladetid: 5 timer

Fordele

 • Aluminiumsdesign, der gør løbehjulet holdbart og garanterer en lang levetid
 • Let og nemt at transportere M365’ereb
 • Stødabsorberende dæk, der sikrer komfortabel og skridsikker kørsel i varieret terræn

Ulemper

 • For hurtigt til de danske veje

Forstærket sikkerhed

Xiaomi Mi M365 har stødabsorberende dæk, der garanterer høj komfort og sikkerhed i al slags terræn. Sikkerheden er yderligere forstærket i og med, at det elektriske løbehjul har et skarpt forlys og røde baglygter, så du med garanti også bliver set i trafikken om aftenen og natten.

Optimeret til sjov

Xiaomi Mi M635 kan opnå en maksimal hastighed på hele 25 km/t. Det er hurtigere end mange af de elektriske løbehjul, som findes på vejene. Dermed kan du sætte mange hastighedsrekorder med dette lynhurtige køretøj. Det kører dog lidt hurtigere end den lovlige hastighed i Danmark. Men det er dog muligt at gøre Xiaomi Mi M365 lovligt til offentlige veje, da man via MI Home-appen til både Android og iOS kan modificere den maksimale hastighed for dette løbehjul.

Batteriet har en rækkevidde på 30 km, der gør løbehjulet velegnet til korte og mellemlange distancer. Du kan holde øje med batteriets forbrug via MI Home-appen, som let integreres med løbehjulet.

Xiaomi MI Pro 2 Nordic

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic er et af de elektriske løbehjul, der er perfekt til pendleren. Med et batteri, der har en rækkevidde på hele 45 km, er det et oplagt valg for dig, der rejser mellemlange eller lange distancer til og fra arbejde. En tophastighed på 20 km/t imødekommer netop dette behov, da det gør løbehjulet lovligt til færdsel på offentlige veje.

Specifikationer: Vægt: 14,2 kg | Køretid: 45 km | Maks. hastighed: 20 km/t | Ladetid: 5-6 timer

Fordele

 • Godkendt til kørsel på offentlige veje
 • Lang rækkevidde
 • Dobbelt bremsesystem, der gør løbehjulet yderst sikkert

Ulemper

 • Lidt tungt

Sikkerhed i top

Løbehjulet er udstyret med skridsikre dæk og et dobbelt bremsesystem, der skyder sikkerheden i top. Løbehjulet har også en tydelig LED-skærm, hvor du nemt kan holde øje med batteriforbrug, hastighed og diverse kørestatistikker, ligesom du kan gøre det via Mi Home-appen, der er kompatibel med både Android og iOS og nemt integreres med løbehjulet.

Hold øje med din kørsel

Løbehjulet er udstyret med en elegant LED-skærm, så du kan overvåge din hastighed, dit batteriforbrug og diverse kørestatistikker. Løbehjulet er også kompatibelt med Mi Home-appen til Android. Heri kan du holde øje med dit løbehjuls status og dine egne kørestatistikker.

Gofast El-Løbehjul GX4

Gofast GX4

Ligesom Xiaomi Mi Pro 2 Nordic har Gofast GX4 en begrænsning af hastighed på 20 km/t, der gør det godkendt til at køre på på offentlige veje. Dette elektriske løbehjul har stødabsorberende dæk designet til at kunne præstere i al slags vejr hele året rundt. Ydermere er dækkene punkterfrie, så du slipper for bøvl med lappegrej.

Specifikationer: Punkterfrie dæk | CE-godkendt | 350W motor | Rækkevidde: 20 km | Maks. hastighed: 20 km/t | Vægt: 12 kg | Ladetid: 4 timer

Fordele

 • Punkterfrie helårsdæk, der sikrer komfortabel kørsel i al slags vejr
 • Nemt at transportere
 • Dansk producent og kundeservice

Ulemper

 • Lav rækkevidde

Bedst til prisen

Gofast er en dansk producent, hvilket betyder, at du kan vide dig sikker på, at hjælpen altid er i nærheden, hvis du har spørgsmål eller problemer med dit produkt. Ligesom Xiaomi Mi M365 er dette elektriske løbehjul fremstillet i aluminium, der giver det et rigtig flot, minimalistisk finish udover at gøre det meget let (det vejer kun 12 kg!) og er ekstremt holdbart.

GoFast bryster sig med, at GX4 vandt “Bedst til Prisen” hos Eriders.dk, og vi må erklære os enige i, at dette produkt er svært ikke at anbefale, når man tager i betragtning, hvor meget man får for pengene. Men det kan også kun køre 20 km på en opladning. Det kan bestemt også være tilstrækkeligt, hvis du skal bruge løbehjulet til korte distancer eller som et hurtigt og nemt transportmiddel til at komme fra A til B i byen.

Godkendt til offentlige veje

Da løbehjulet både har en begrænsning af hastighed på 20 km/t og en CE-godkendelse er løbehjulet godkendt til færdsel på offentlige veje. Du skal altså bare pakke dit løbehjul ud af pakken og lade batteriet op. Så er du klar til at tage det med ud og kører på vejene.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket Xiaomi elektriske løbehjul er bedst?

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic er optimeret til de nordiske veje. Producenten har justeret et i forvejen rigtig godt løbehjul, så det både er godkendt i forhold til den danske færdselslov og kan håndtere de danske veje. Uanset, om vejene byder på grus, småsten eller andre forhindringer.

Det er et godt, robust transportmiddel med en meget lang rækkevidde på hele 45 km på bare en fuld opladning. Du kan bare sammenligne det med det danske GoFast GX4 elektrisk løbehjul, som kun kan køre op til 20 km.

Sikkerheden på Xiaomi Mi Pro 2 Nordic er i top, og det er optimeret til mange års brug.

Men hvis du er på udkig efter fart, bør du nok overveje at gå med Xiaomi Mi M365. Det er nemlig det hurtigste køretøj i testen. De to andre modeller i testen har begge tophastigheder på 20 km/t, hvilket kan synes en anelse lidt, hvis man bare ønsker at kunne fræse afsted og mærke vinden i håret.

Der er dog ét afgørende spørgsmål, man bør stille sig selv i forhold til ens brug af elektrisk løbehjul: Skal du bruger det til sjov eller transport på offentlige veje? Hvis nej, så kan du også med fordel købe Xiaomi Mi M365. Det er et rigtig elegant, letvægts køretøj som er lavet af det både solide og lette metal, aluminium. Det kan opnå hurtigere hastigheder end med Mi Pro 2 Nordic og er dermed perfekt fritidsbrug.

Hav batteriet in mente

Batteri er bestemt også en betydningsfuld faktor i ens valg af elektrisk løbehjul. Her bør man igen spørge sig selv, hvad man skal bruge løbehjulet til. Hvis det er til pendling af mellemlange eller lange distancer, bør man helt klart vælge en model, der har et batteri med en lang levetid.

Her er Xiaomi Mi Pro 2 Nordic den åbenlyse vinder med et batteri, der kan køre op til 45 km. På andenpladsen har vi Xiaomi Mi M365 med en rækkevidde 30 km.

Den afgørende taber, hvad angår batteri, er Gofast GX4, som kun har en rækkevidde på 20 km. Det er måske fint nok, hvis man skal pendle korte distancer til og fra arbejde eller bare ønsker et alternativt køretøj til at komme hurtigt rundt i byen. Så burde 20 km være rigeligt.

Løbehjulets vægt er ikke uden betydning

Når man kigger på vægt, bør man spørge sig selv, hvad man skal bruge sit løbehjul til og hvor ofte, man bruger det. Er man ude i dagligt brug, så kan det bestemt være en fordel at købe et let løbehjul. Især hvis du skal have det med i den offentlige transport og har brug for at bære rundt på det.

Her er Gofast GX4 det letteste løbehjul med en vægt på kun 12 kg. takket være dets design i legeret aluminum. Xiaomi Mi M365 kommer lige efter med en vægt på kun et halvt kilo mere, hvilket næppe burde gøre den store forskel.

Til gengæld vejer Xiaomi Mi Pro 2 Nordic betydeligt mere med sine 14,2 kg., der i det lange løb måske vil gøre armene trætte. Til gengæld får du også et meget stærkere batteri, som altså bare får løbehjulet til at veje lidt mere. Med Mi Pro 2 Nordic ofrer man en let og transportabel vægt for et batteri med en imponerende ydeevne. Men det betyder selvfølgelig ikke så meget, hvis du ikke skal bære rundt på dit løbehjul i løbet af dagen.

Et grønt klimaaftryk

Hvis et el-løbehjul er relativt let og super nemt at klappe sammen, kan du let have det med i bus, tog og metro. Det kan bestemt hjælpe dig med at reducere dit klimaaftryk med denne klimavenlige transportform. Hvis du eksempelvis skal pendle over længere distancer kan du tage løbehjulet til din lokale togstation, tage det med i toget, og tage løbethjulet det sidste stykke mod arbejde. På den måde slipper du for bilen, og du har fundet et fremragende valg for dig, der er miljøbevidst og ønsker at sætte et grønt klimaaftryk.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi er et kinesisk elektronikfirma, der blev grundlagt i Beijing, Kina i 2010. Firmaet udvikler og producerer smartphones og andre smart devices, apps, bærbare computere, fjernsyn og meget mere.

Deres smartphones har de seneste år set en stor stigning i popularitet, også i Vesten, hvor flere og flere af deres produkter er blevet tilgængelige. I dag firmaet en af de største smartphoneproducenter på verdensplan.

I takt med at el løbehjulene er blevet populære, har firmaet også udviklet løbehjul, der netop bliver gavnet af producentens stærke forståelse for teknologi.

Hvilke produkter laver xiaomi?

Xiaomi producerer først og fremmest smartphones og andre smart devices, men også computere, fjernsyn og andet elektronik, der er designet til at give forbrugeren mere frihed, effektivitet og underholdning i hverdagen.

Xiaomi er også blevet en markant spiller på markedet af elektriske løbehjul, der de seneste år er vundet stærkt frem som et yderst effektivt, tidsbesvarende, miljøvenligt og ikke mindst sjovt alternativt transportmiddel.

Om Oliver Jensen

Mit navn er Oliver Jensen, og jeg er skribent her på TechMatch. I min fritid elsker jeg at gå i dybden med elektronik (jeg har blandt andet et stort "Smart Home" setup derhjemme).Mit mål her på TechMatch er at kunne hjælpe almindelige danskere på vej i deres køb af elektronik, også selvom de ikke nødvendigvis ved meget om det.