TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Segboard tilbehør: Batteri, oplader, cover og beskyttelse

Et segboard er en innovativ og sjov måde at bevæge sig rundt på, og med det rette tilbehør kan du suse ud i gaderne.

Få styr på dit segboard tilbehør, lige fra batteri til oplader, cover og beskyttelse – læs mere her!

Batteri

segboard batteri

Segboard batteri

Oplader

Segboard Oplader

Segboard oplader

Beskyttelse

Beskyttelses-sæt

Fuldt beskyttelsessæt

Med et segboard bliver det en fornøjelse at transportere sig fra A til B, eller bare køre en aftentur i solnedgangen. Når dit segboard er toptunet med originale reservedele og det vigtigste tilbehør, er du bogstavelig talt godt kørende. Derfor kan det godt betale sig at få styr på dit tilbehør til segboard.

Læs mere om tilbehøret

Herunder kan du læse nærmere om det tilbehør, vi anbefaler til segboards.

segboard batteri

Segboard Batteri

Batteriet til dit segboard skal være brandsikkert og af høj kvalitet. Gå efter et, som er sikkerhedsgodkendt, CE og RohS registreret. Så ved du nemlig, at det fungerer, og at du kan føle dig tryg. Det er klart sjovest at give din gas på dit segboard, hvis du føler dig tryg!

Derudover skal dit batteri være kraftigt og have en lang levetid. Med et kraftigt et af slagsen kan du køre både langt og hurtigt, og du skal ikke hele tiden tænke på at oplade det.

Det giver frihed til at rulle derudad og mærke vinden i håret. Det er en skøn oplevelse, som varer lige så længe, det passer dig, når batteriet funger. Prisen ligger i omegnen af 800 kroner, med mindre du finder et godt tilbud.

Segboard Oplader

Segboard Oplader

Det bringer os videre til et andet stykke tilbehør, som er afgørende for dit segboard: Opladeren. Det er klassisk, at man glemmer sin oplader ét eller andet sted, man også har glemt. Men så er det godt, at man nemt kan tilkøbe en ny eller en ekstra. Du kan eventuelt finde en oplader, som passer til de fleste segboards.

Få max fart på uden problemer

Du får spindende hjul, når dit batteri er opladt. Men du skal ikke bekymre dig, for den gode oplader er, ligesom batteriet, godkendt i forhold til sikkerhed.

Så du skal ikke holde igen med farten – kør en hurtig tur og få adrenalinen op uden problemer. Du kan finde produkter til omkring 300 kroner, men med et stærkt tilbud i din kurv får du det billigere.

Segboard Cover

Segboard Cover

Når du har lagt ovenstående tilbehør ned i din virtuelle kurv, kan du lige så godt sørge for at få et segboard cover med i din fragt. På den måde får du din levering til en lavere pris, og du får et væsentligt stykke tilbehør til segboards. Du har kun den fulde pakke, når segboardet er beskyttet af et stærkt cover.

Find et cover i specielt silikone

De gode produkter, når det kommer til stærke covers, er udviklet i specielt silikone. Med sådan ét undgå du skræmmer, ridser og slag. Du kan være helt sikker på, at det giver boardet en længere levetid. Du kan få et flot nyt cover i f.eks. sort eller blå, og det er nemt at montere på et segboard. Du kan finde et udvalg af covers til cirka 400 kroner.

Beskyttelses-sæt

Beskyttelses-sæt

Hvad end du kører på segboards, el løbehjul eller cykel, er det vigtigt at være godt beskyttet. Det er du kun, hvis du har et fuldt beskyttelses-sæt, som bare virker. Når du kører på hverdage – især i myldretiden – vil du opleve, at trafikken drøner forbi. Og her er det altså vigtigt at have et godt udvalg af beskyttelse, også hvis du kører segboard gokart.

Husk også beskyttelsen i gokart

Dit sæt kan bestå af knæbeskyttere, albuebeskyttere, håndledsbeskyttere og cykelhjelm. Det er vigtigt, at alle delene passer til dig og din størrelse, for ellers kan de være mere farlige end beskyttende. Hvis du kører segboard gokart, er det også vigtigt, at du er beskyttet her.

Det kan måske føles mere sikkert at køre segboard gokart, fordi man sidder nede ved jorden i et sæde, men du skal aldrig køre gokart uden beskyttelse.

Find et godt tilbud på segboard tilbehør

Du kan finde et godt tilbud på beskyttelses-sæt, hvor du får meget tilbehør for en beskeden pris. Lav lidt research og find en troværdig hjemmeside, hvor de har tilbud på et fuldt sæt. Mærket er ikke nødvendigvis så vigtigt, men du skal sikre dig, at det er god kvalitet.

Ellers ender du nemlig med at have købt noget, der kun er delvist effektivt. Du kan finde sæt til omkring 400 kroner med et helt udemærket tilbud.

Andre kategorier af segboard tilbehør

Nu da du har fyldt den virtuelle kurv med fede ting til segboard, kunne det være, at du lige skulle snuppe én ting til. En segboard taske kan være rigtig god at have, for så behøver du kun at opbevare de forskellige produkter i én taske, og det behøver ikke at koste mange kroner.

En segboard taske kan hjælpe dig med at transportere den tunge vægt af segboardet frem og tilbage. Når du køber nyt, er det rart at have en slags privat lager til det, og det kan du bruge din taske til. Den behøver ikke at koste meget mere end 150 kroner, og du kan bruge den igen og igen.

Sådan finder du det bedste segboard tilbehør

Når du skal finde det rigtige udstyr til segboards, kan du passende tage et kig på nogle anmeldelser. Her kan du være heldig at finde links, der kan vejlede dig til de helt rigtige ting og sager. Tilmeld dig eventuelt et nyhedsbrev eller to om segboard, så du kan få nyheder, tips og tricks. Links og anmeldelser kan virkelig hjælpe dig på vej til at få fyldt din kurv for få kroner.

Du kan også overveje at ringe via telefon til en udbyder og høre nærmere, hvornår du har de bedste muligheder for at få prisen ned. Der er forskellige tilbudsdage- og perioder i 2021, så hvorfor ikke spørge? Du kan også sende en mail med spørgsmål om det ene og det andet. Tilmeld dig udbyderens mailliste, så du aldrig går glip af noget.

Om Oliver Jensen

Mit navn er Oliver Jensen, og jeg er skribent her på TechMatch. I min fritid elsker jeg at gå i dybden med elektronik (jeg har blandt andet et stort "Smart Home" setup derhjemme).Mit mål her på TechMatch er at kunne hjælpe almindelige danskere på vej i deres køb af elektronik, også selvom de ikke nødvendigvis ved meget om det.