Stiller du også høje krav til god lyd? Stiller du dig ikke tilfreds med nogle sølle, små ear plugs?
Så læs med her!
Vi har nemlig gennemgået 9 af markedets absolut bedste hovedtelefoner, så vi kan vejlede dig til, hvordan du får den allerbedste lydoplevelse.
Bedst til prisen

Argon Audio Soul2
Bedste design

Bose 700
Bedste overall

Sony WH-1000XM4
Nu hvor der er brugt lang tid bag den musik, du elsker at lytte til, er det så ikke ærgerligt, at du ikke får den fulde oplevelse?
Inde i musikken gemmer der sig bittesmå detaljer, som bare venter på, at du opdager dem. Det kan være, at trommerne lyder særligt sprøde, og du kan mærke sangerens inderlighed, så de små hår på armene rejser sig.
Derfor skylder du dig selv de bedste hovedtelefoner på markedet, så du kan få en fantastisk lyd-oplevelse med den absolut højeste lydkvalitet.
Og hvis du er på jagt efter de bedste hørebøffer, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig gjort forarbejdet for dig og fundet 9 gode hovedtelefoner, hvoraf et par måske snart blive dine nye hovedtelefoner.
Hovedtelefoner test
Det kan tage lang tid at finde de helt rigtige lydbøffer, og derfor har vi lavet denne test, så du ikke skal bruge al for lang tid på at finde dine nye hovedtelefoner.
Uanset om du er på jagt efter billige hovedtelefoner, hovedtelefoner med mikrofon eller støjdæmpende hovedtelefoner, skal vi nok finde et sæt trådløse hovedtelefoner, som passer lige præcis til dig. Vi har fundet 9 par hovedtelefoner, som hver især har deres egne, unikke egenskaber.
Vi har fundet frem til følgende modeller:
- Argon Audio Soul2 – Bedst i test til prisen
- B&O BeoPlay H95
- Sony WH-1000XM4 – Bedste hovedtelefoner til støjreduktion
- Philips TAH8506
- Bose Noise Cancelling Headphones 700 – Bedste design i hovedtelefoner
- JBL LIVE 650BTNC
- Sony WH-1000XM3
- Huawei Freebuds Studio
- Bose QuietComfort 35 wireless headphones II
Du skal selvfølgelig have det bedste udgangspunkt til at sammenligne produkterne. Derfor har vi fremhævet de helt unikke egenskaber ved hvert enkelt sæt.
Du får et praktisk overblik over både det gode og dårlige ved de forskellige testdeltagere, og så har vi også fremhævet de helt særlige, tekniske specifikationer ved de enkelte produkter. På den måde kan du blive bedst muligt klædt på til at finde dine nye hovedtelefoner.

ARGON AUDIO SOUL 2
Med sit flotte stilrene design er disse hovedtelefoner nogle, som får folk til at vende øjnene efter dig på gaden. De er udstyret med en trådløs forbindelse, så du via bluetooth kan lytte til både musik og podcast uden at skulle bekymre dig om de irriterende kabler.
Specifikationer: Vægt: 290 gram | Bluetooth 5.1 | Frekvens respons: 20-20.000 Hz | Rækkevidde: 10 meter | Batterilevetid: Op til 25 timer
Fordele
- God lydbalance
- Flot design
- Lang batteritid
- God forbindelse
- Bedste hovedtelefoner til prisen
Ulemper
- Ingen active noise cancelling
- Mikrofonen kunne godt være lidt bedre
Fang alle detaljer i lyden
Alle som bruger disse trådløse hovedtelefoner er enige om en ting: Lyden er vanvittigt god. De gengiver både en dyb bas, men beholder en virkelig god balance i lydniveauet. De spænder over et lige så stort frekvensspektrum som menneskets ører. Det vil sige, at du kan høre samtlige lyde i musikken – bortset fra dem der er så høje eller dybe, at du aldrig vil få en jordisk chance for at kunne høre dem.
Perfekte høretelefoner til hverdagen
Soul2-hovedtelefonerne er noget nær optimale til den travle hverdag. Med et smukt, stilrent design og fremragende lyd, kommer disse hovedtelefoner til at opfylde alle dine lydmæssige behov i hverdagen. Og hvis du skal have dem med i rygsækken kan de klappes sammen og ligges i det medfølgende rejseetui.
God forbindelse
I lang tid har forbindelsen i hovedtelefoner med bluetooth været lidt af et problem. Hvis teknologien ikke er god nok i hovedtelefonerne eller din smartphone, kan der komme irriterende hak i lyden, når de ikke kan forbinde sig til hinanden.
Heldigvis er Argon Audio Soul2 udstyret med den nye bluetooth 5-teknologi. Det er din garanti for, at lyden er stabil i dine hovedtelefoner, og der ikke kommer irriterende udfald. Faktisk har høretelefonerne en rækkevidde på 10 meter, så hvis telefonen er i din lomme eller taske, kommer du ikke til at miste signalet.
Du forbinder bare med din telefon, og så gør hovedtelefonerne, hvad de er som skabt til. Hvis du skulle modtage et opkald, kan du besvare opkaldet med den indbyggede mikrofon. Og så er prisen virkelig god.

B&O BeoPlay H95
Lydlegenderne fra Struer plejer at være ret kompromisløse, når de laver deres produkter. Det gælder også Beoplay H95, der er et formidabelt sæt noise cancelling hovedtelefoner, der lukker støj ude og tilpasser sig til dine omgivelser.
Specifikationer: Bluetooth 5.1 | Frekvens respons: 20-20.000 Hz | Følsomhed: 95 dB | Batterilevetid: Op til 36 timer | Fire indbyggede mikrofoner | Ladetid: 3 timer | Adaptive Active Noise Cancelling
Fordele
- Kompromisløs lyd
- Formidabel mikrofonlyd
- Intelligent støjreduktion
- Bedste hovedtelefoner til en premium pris
- Mange farver
Ulemper
- Desværre ret dyre
Luk omverdenen ude
Danske Bang & Olufsen gør brug af den helt særlige, nyudviklede, digitale støjreduktion, som hedder Adaptive Active Noise Cancellation.
Det betyder, at det er et par hovedtelefoner med støjreduktion, der registrer lyden i dine omgivelser og på baggrund af den lyd, får du den optimale lydoplevelse. Hvad enten du vil høre musik på maksimal volumen, du vil koncentrerer dig om en podcast, eller du faktisk vil udnytte støjreduktionen til at nyde stilheden.
Du får en formidabel mikrofonkvalitet, når du taler i telefon, og lyden er selvfølgelig i absolut topkvalitet. Det er den her slags hovedtelefoner, som får musik til at lyde bedre, og de kommer i et elegant design i enten guld, grå eller sort.
Lækkert design
Dette er et par hovedtelefoner, som både er solide, eksklusive og smukke. Det er klassisk B&O-design, for dette sæt hovedtelefoner er udført i børstet aluminium og ægte læder. B&O er nærmest garant for ikoniske designs, og man må virkelig sige, at de lever op til det gode rygte med Beoplay H95.
Du kan vælge mellem både sorte eller grå hovedtelefoner. Og hvis du virkelig vil have et sæt eksklusive hovedtelefoner, kan du vælge et sæt med grå læder-sammenbinding og ørekopper i gyldent, børstet aluminium.
Unik lydkvalitet
Der er selvfølgelig ikke en finger at sætte på lyden i det luksuriøse sæt hovedtelefoner. Bluetooth-forbindelsen er af en af de nyeste generationer, og den er så kraftig, at du kan afspille musik i en kvalitet, der er næsten lige så god som en cd-kvalitet. Det vil sige meget bedre lydkvalitet, end hvad du normalt kan trække uden af din streamingtjeneste. Og med aktiv støjreduktion, er du sikker på, at du kan høre alle detaljerne.

Sony WH-1000XM4
Det er svært at finde en meget bedre støjreduktion på nogle andre høretelefoner. Sony WH-1000XM4 er en af de bedste støjreducerende hovedtelefoner, som du kan finde. Over 700 gange i sekundet bearbejder de omkringliggende lyde og tilpasser hovedtelefonerne til at give den bedste lydoplevelse.
Specifikationer: Bluetooth 5.0 | Frekvens respons: 4-40.000 Hz | Følsomhed: 105 dB | Batterilevetid: Op til 30 timer | Ladetid: 3 timer
Fordele
- Dyb bas
- Tilpasser sig automatisk
- Bedste hovedtelefoner til støjreduktion (What HiFi)
Ulemper
- Ikke gode til gaming
Perfekt til transport
Med sin gode batteritid, fuldstændigt enestående støjreduktion og komfortable design, er disse hovedtelefoner som skabt til togrejsen eller cykelturen. Du kan let have dem med overalt, og der følger en solid opbevaringskasse med, som beskytter dem nede i tasken. Med disse støjdæmpende hovedtelefoner slipper du for at høre på støjende maskiner ude fra vejen, eller de andre passageres irriterende snak i toget eller bussen.
Selv ved høj larm, bliver lyden lukket ude, og den er endda så klog, at den kan huske, hvordan de steder, du befinder dig mest, lyder.
Behagelige at have på
Man kan virkelig fornemme, at disse hovedtelefoner er skabt til, at du skal kunne bruge dem i lang tid. Det skyldes ikke bare den relativt lange batteritid. Nej, de er virkelig behagelige at have på.
De vejer ikke særligt meget, men hemmeligheden er deres superbløde ørepuder. De er lavet af opskummet polyuretan. Det betyder, at trykket på øret bliver fordelt jævnt over hele øret. I samspil med den suveræne støjreduktion kan du sagtens arbejde med dem hele dagen på kontoret.
Nem at styre
Selvom hovedtelefonerne er udstyret med virkelig avanceret teknologi, er de stadig ekstremt nemme at betjene. De reducerer selv lyden, hvis du begynder at tale, og du kan nemt deaktivere den støjreducerende funktion, hvis du har brug for at tale med nogle omkring dig.
Du kan også let besvare telefonopkald med en virkelig god lydkvalitet. Der er nemlig hele fem mikrofoner i hovedtelefonerne, som er dedikeret til at gengive den stemme i en perfekt lydkvalitet.

Philips TAH8506
Er du på jagt efter trådløse hovedtelefoner, som ikke koster det hvide ud af øjnene? Men som altså stadig har både godt batteri, god lydkvalitet og en effektiv støjreduktion. Så tag et kig på TAH8506 fra den nederlandske producent Philips.
Specifikationer: Vægt: 279 gram | Bluetooth 5.0 | Frekvens respons: 7-40.000 Hz | Følsomhed: 90 dB | Batterilevetid: Op til 60 timer | Ladetid: 2 timer
Fordele
- Høj kvalitet til lav pris
- Virkelig lang levetid
- God lydkvalitet
Ulemper
- Kun mild støjreduktion
Tæt på markedets bedste
Det er virkelig tydeligt, at lydingeniørerne fra Eindhoven har haft et særlig skarpt blik på markedets dominerende støjreducerende hovedtelefoner. For disse nederlandske trådløse hovedtelefoner er tæt på at være lige så gode, som de bedste på markedet.
Der er justeret på nogle små detaljer i produktionen, som får prisen til at være mere medgørlig. Du får stadig en formidabel lydkvalitet til en bedre pris.
Disse hovedtelefoner er relativt tæt på vinde vores trådløse hovedtelefoner test. Der er dog stadig nogle småting, som betyder, at det ikke er det bedste par, som du kan finde på markedet sammenlignet med vores testvindere. Til gengæld er prisen en del lavere end de hovedtelefoner, der er en lillesmule bedre.
Få ekstra god lyd med USB
Selvom TAPH805 først og fremmest er et par trådløse hovedtelefoner, følger der alligevel et USB-kabel med, så du kan forbinde dem med computeren.
Hvorfor så det?
Jo, du kan opnå en langt, langt bedre lydkvalitet med USB, end hvis du bruger bluetooth-forbindelsen. Faktisk kan du få en lydkvalitet, som er meget højere end cd-kvalitet, hvis du tilslutter via kablet. Den kan gå helt ned til en basfrekvens på 7 Hz (bluetooth går ned 20 Hz) og en højfrekvens på hele 40.000 Hz (bluetooth når kun 20.000 Hz).
Hovedtelefoner med lang batteritid
Med en batteritid på 60 timer, måler TAH8506 sig også her med markedets absolut bedste hovedtelefoner. Det er få trådløse hovedtelefoner der har rigtig god batteritid, og ingen af dem lader op så hurtigt som disse Philips-hovedtelefoner.
På bare to timer har du en fuld opladning, og hvis du bare lader i 5-10 minutter, får du også hele to timers batteritid. Det betyder kort sagt, at du dårligt nok skal bekymre dig om at oplade disse hovedtelefoner.

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose er normalt garanter for god lyd, og den amerikanske lydgigant skuffer bestemt ikke med deres Noice Cancelling Headphones 700. Det er især hovedtelefonernes støjreduktion og stemmereduktion, som hovedtelefonerne bliver rost for.
Specifikationer: Vægt: 252 gram | Bluetooth 5.0 | Batterilevetid: Op til 20 timer | Ladetid: 2,5 timer | Svedresistent | 8 mikrofoner
Fordele
- Suveræn stemmeaktivering
- Formidabel støjreduktion
- Dybde og detalje i lyd
Ulemper
- Lav batteritid
Perfekte til hjemmearbejde
Hvis du skal sidde i videomøder hele dagen, har du også brug for et par gode høretelefoner, der både kan udelukke udefrakommende støj, klart fremhæve lyden fra de andre mødedeltagere, samt gengive din egen stemme med hele 4 mikrofoner til stemmeregistrering.
De trådløse hovedtelefoner kan både forbindes med bluetooth, med der er også en trådløs USB-port, du kan sætte i computeren. På den måde kan du opnå en endnu bedre forbindelse.
Lyden er selvfølgelig også upåklagelig, og hovedtelefonerne er så gode, at den britiske avis The Guardian kaldte dem for: “De bedste Bose-hovedtelefoner til dato”. Anmelderne har også fremhævet, at de er perfekte til hjemmearbejde.
Få fantastisk lyd, når du ser tv
Det kan være, at du gerne vil se fjernsyn på et tidspunkt, hvor resten af familien gerne vil koncentrere sig om noget andet. Det er ikke noget problem, fordi du kan let forbinde disse hovedtelefoner med Bose SimpleSync. Så forbinder du bare hovedtelefonerne med din Bose soundbar, og så får du en fuldstændig fantastisk lydkvalitet, uden du skal forstyre andre i dit hjem.
Styr Spotify
Bose har etableret en ret unik genvej ind til din Spotify-konto. Du skal bare holde fingeren på den højre ørekop. Så åbner Spotify af sig selv på din smartphone og begynder at spille videre derfra, hvor den slap.
Og hvis det ikke lige var det, du havde lyst til at høre, holder du bare fingeren inde på ørekoppen igen. Så finder Spotify en anden af de playlister, som du har lyttet allermest til. Det er en virkelig smart måde at styre musik på, uden du skal tænke over, lige præcis hvad du har lyst til at høre.

JBL LIVE 650BTNC
Næste gang du står på et spillested, kan du gøre dig selv den ulejlighed at kigge op på højtalerne. Det er ret sandsynligt, at du kigger op på et JBL-logo. JBL er nemlig en af verdens førende højtalerproducenter, og de har selvfølgelig også lavet et godt par støjreducerende, trådløse hovedtelefoner. Prisen ligger i den lave ende for et par trådløse hovedtelefoner, men lyden er stadig god.
Specifikationer: Vægt: 249 gram | Bluetooth 4.2 | Frekvensrepons: 16-20.000 Hz | Lydfølsomhed: 100 dB | Batterilevetid: Op til 30 timer | Ladetid: 2 timer
Fordele
- Lav pris
- God lyd
- Meget behagelige at have på
Ulemper
- Gammel bluetooth-teknologi
Dynamisk lyd
Man kan virkelig høre, at JBL har styr på deres højtalerteknologi, når man lytter til LIVE 650BTNC-hovedtelefonerne. Lyden har et godt punch, og den er dynamisk afstemt i balancen mellem top, mellemtone og bund.
Frekvensresponsen er bred, så du får dyb bas med. Samtidigt kan de også spille ret højt. Der er med andre ord ikke en finger at sætte på denne virkelig gode lyd. Også selvom bluetooth-teknologien er lidt gammel, og der er større chance for, at der kan komme hakkende udfald i lyden.
Elegant design
Alverdens test af hovedtelefoner fremhæver, hvor behagelige de er at have på. I det hele taget er de designet, så de er en fryd for både øjet og ørerne. De er omgivet af et flot stof, som kommer i samme farve som resten af hovedtelefonerne. De fås enten i sort, hvid eller en flot mørkeblå farve. Med den behagelige pasform og deres bløde ørekopper kan du roligt have dem på i mange timer.
Udemærket støjreduktion
Til prisen er der ingen grund til at klage over støjreduktionens kvalitet. Nej, det er ikke markedets bedste, men du får stadig en aktiv støjreduktion. Men du får stadig et sæt hovedtelefoner, der fjerner langt de fleste lyde. Derfor er det her et rigtig godt sæt hovedtelefoner til prisen.

Sony WH-1000XM3
Over en bred kam er Sonys prageksemplar WH-1000XM3 længe blevet anerkendt som nogle markedets absolut bedste, når man har lavet støjreducerende hovedtelefoner test. Det er disse hovedtelefoner, som har sat den standard, som alle de andre producenter prøver at efterleve.
Specifikationer: Vægt: 275 gram | Bluetooth 4.2 | Frekvensrepons: 4-40.000 Hz | Batterilevetid: Op til 30 timer | Ladetid: 3 timer | Sammenklappelige
Fordele
- Har sat standarden for støjreducerende hovedtelefoner
- God mikrofonlyd
- Formidabel lydkvalitet
- God pris sammenlignet med andre hovedtelefoner på markedet
Ulemper
- Lidt gammel bluetooth-teknologi
Revolutionerende hovedtelefoner
WH-1000XM3 er lidt af et teknologisk vidunder. Med sine indbyggede mikrofoner kan den fange stort set hvilken som helst form for støj og udelukke den fra dit lille helle inde i de lukkede hovedtelefoner. Tech-anmeldere skriver ligefrem, at støjreduktionen er så effektiv, at hovedtelefonerne kommer til at afsløre musikkens dårlige små, næsten uhørlige spillefejl eller dårlige indspilninger.
I mellemtiden er der kommet en ny generation af hovedtelefonerne, WH-1000XM4, som har en række forbedringer. Men de testvindende WH-1000XM3 er stadig perfekte til dig, der vil have nogle af markedets bedste hovedtelefoner – især fordi prisen har fået et hak nedad, efter den nye generation er udkommet.
Ekstremt komfortable
Du kan roligt planlægge at gå rundt med disse hovedtelefoner hele dagen, for de er simpelthen så ekstremt komfortable at have på. Ørepuderne omslutter blidt og kærligt dine ører, mens de holder alverdens støj ude.
Det er virkelig noget, som har fået tech-anmelderne til at spærre øjnene op, og hvis du skal arbejde med dem i lang tid, kommer du også til at værdsætte deres høje komfort. Derfor har de længe været kaldt verdens bedste over ear hovedtelefoner.
Rum til musikken
Er du klar til at lære din yndlingsmusik endnu bedre at kende?
For WH-1000XM3 har en ekstremt rumlig lyd, der giver plads til, at musikken kan trække vejret, og du kan høre alle de små detaljer i musikken. Bassen er dyb, men den overdøver ikke de andre elementer i musikken. Nej, den giver musikken er bemærkelsesværdig dybde, og hele lyden fremstår så klart, at du kan høre, hvor hårdt på tangenterne pianisten trykker. Respektindgydende!

Huawei Freebuds Studio
Kinesiske Huawei har lavet et sæt hovedtelefoner, der vil konkurrere med markedets absolut bedste hovedtelefoner. Prisen er bare blevet banket nedad, så de koster godt og vel 3/5 af eksempelvis Sonys WH-1000XM4.
Specifikationer: Vægt: 260 gram | Bluetooth 5.2 | Frekvensrepons: 4-48.000 Hz | Batterilevetid: Op til 24 timer | Ladetid: 1 time
Fordele
- Perfekte til hjemmearbejde
- Suveræn forbindelse til dine enheder
- Ren lyd
Ulemper
- Lidt lav batteritid
Førende bluetooth
Det er de færreste hovedtelefoner, som i øjeblikket gør brug af den allernyeste bluetooth 5.2-teknologi. Derfor har Huawei Freebuds Studio her en god fordel i forhold til de andre produkter på markedet. Bluetooth-forbindelsen er den trådløse forbindelse mellem din enhed og hovedtelefoner.
Jo nyere teknologien er, jo højere en datamængde kan der bliver overført, og jo bedre er forbindelsen. Det vil sige, at du oplever meget færre udfald i signalet, du kan gå længere væk fra eksempelvis din telefon uden at miste signalet, og der kommer ikke forsinkelse på lyden, når du eksempelvis ser film.
Hovedtelefonerne er perfekte til hjemmearbejdet. De bruger som sagt den nyeste bluetooth-teknologi, så hovedtelefonerne ikke mister forbindelse til dine enheder. Du kan endda tilkoble dem til flere enheder samtidigt. Så kan du eksempelvis både tilslutte hovedtelefonerne til din computer og telefon.
Meget fin lydkvalitet
Freebuds Studio giver dig en lyd, hvor musikken bliver præsenteret lige som den er. Du kan høre vokalerne og instrumenterne meget tydeligt. Bassen har ikke det dybe punch, der får dit hoved til at ryste, men langt de fleste kan nok også godt klare sig med mindre. Langt de fleste brugere vil derfor være meget tilfredse med lyden i Freebuds Studio.
Forbedre hjemmekontoret
Hvis du har en lang dag med videomøder, skylder du dig selv et par støjreducerende hovedtelefoner med god lyd, god mikrofon, god trådløs forbindelse og god komfort. Freebuds Studio lever op til alt dette. Det gør dem med andre ord perfekte til kontorbrug.
Du kan både connecte til din computer og smartphone samtidigt. På den måde kan du både deltage i videomøder og hurtigt besvare telefonopkald, uden du skal flytte rundt på, hvad dine høretelefoner er forbundet til.

Bose QuietComfort 35 wireless headphones ii
Foruden en fantastisk lydkvalitet og en solid støjreduktion er Boses QuietComfort 35 især bemærkelsesværdige for deres stemmestyring. De er integreret med en knap til Google Assistant, så du kan styre dit liv og din telefon med stemmen. Assistant kan læse beskeder højt for dig, afspille musik og foretage opkald for dig. Tilmed har Bose altid sat komfort i højsædet med sine hovedtelefoner. Ja, du kan egentlig læse deres fokus ud af navnet: QuietComfort 35.
Specifikationer: Vægt: 309 gram | Bluetooth 4.1 | Batterilevetid: Op til 20 timer | Ladetid: 2,25 timer
Fordele
- Høj komfort
- Solide materialer
- Optimeret til Google Assistant
Ulemper
- Lidt gammel bluetooth-teknologi
- Begrænset batteritid
Materialer af højeste kvalitet
Dine hovedtelefoner skal være skabte til, at du kan tage dem med overalt. Derfor skal de kunne holde til lidt af hvert, samtidigt med, at de skal have en høj komfort. QuietComfort 35 er lavet med en blød alcantara-hovedbøjle. Det er et ekstremt luksuriøst materiale, som bliver brugt på eksklusive både og biler. Tilmed er ørepuderne også meget behagelige. De er lavet af såkaldt proteinlæder, der gør dem bløde og lækre at have på. Udefrakommende støj bliver også reduceret med silikonelisten rundt om proteinlæderet.
God støjreduktion
Anmelderne fremhæver, hvor god og effektiv Boses støjreduktion er. Baggrundsnakken forsvinder, når du tænder for støjreduktionen, som enten kan sætte på lav eller høj. Til forskel fra Sonys WH-1000XM3 reagerer den dog ikke automatisk, når du holder hånden op ved ørekoppen. Men det er et lille minus ved en ellers glimrende støjreduktion.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er de bedste hovedtelefoner?
Sony WH-1000XM4 er markedets mest avancerede hovedtelefoner, som har den ypperste støjreduktion. De er videreudviklingen af de epokegørende WH-1000XM3, der satte en helt ny standard for støjreducerende hovedtelefoner. M3’erne er stadig virkelig gode hovedtelefoner, men desværre har de en lidt forældet bluetooth-forbindelse. Derfor vinder de ikke vores bluetooth hovedtelefoner test, men de er absolut bedst til prisen, da de kan fås til cirka 3/5 af prisen på de nyere XM4. De bedste hovedtelefoner er dog i sidste ende dem, der passer til dit behov.
Hvilke hovedtelefoner har den bedste støjreduktion?
Sony laver de absolut bedste støjreducerende hovedtelefoner. Med WH-1000XM3 satte de den standard for støjreduktion, som alle andre producenter forsøger at genskabe. Hvem er så lykkedes bedst med det? Det har Sony selv. Deres WH-1000XM4 har nemlig forbedret nogle næsten perfekte støjreducerende hovedtelefoner.
Hvad er forskellen på on-ear og over-ear hovedtelefoner
Over-ear hovedtelefoner omslutter dine ører. Det er nødvendigt for at kunne få en så effektiv støjreduktion som muligt. On-ear hovedtelefoner omslutter til gengæld ikke. Det betyder, at de ikke kan udelukke ligeså meget lyd som over-ear hovedtelefoner, men til gengæld har du en god fornemmelse af, hvad der foregår omkring dig, og du kan høre, hvis nogle forsøger at komme i kontakt med dig. Der findes også støjreduktion til on-ear hovedtelefoner, men den er sjældent lige så effektiv. Derudover er over-ear hovedtelefoner og on-ear hovedtelefoner meget ens.