Vil du give dit fjernsyn et ordentligt lydboost? Er du på jagt efter den absolut bedste lyd til stuen?
Så læs med her.
Vi har nemlig testet 8 af de absolut bedste soundbar på markedet, så vi kan guide dig til at købe den helt rigtige højtaler.
Bedst i test

Sonos Beam

Sonos Arc
Også god

JBL Bar 5.1
Soundbar test
Selvom du gerne vil opgradere lyden i din stue, behøver du ikke at bruge lang tid på at finde soundbaren, der passer perfekt ind i dit hjem.
Vi har gjort det hårde arbejde for dig i jagten på en god soundbar til tv og gennemgået markedet for de bedste højtalere.
I denne artikel vil du finde de 8 bedste soundbarer på markedet (efter vores mening), der er klar til at glide direkte ind under dit fjernsyn.
Vi har medtaget både de billigste og dyreste modeller, og sammenlignet de vigtigste karakteristika, så du får det optimale overblik over de bedste soundbars på markedet – og så håber vi, at vi kan hjælpe dig på vej.
Her er de bedste soundbars:
- Sonos Beam – Bedste Soundbar til prisen
- Sonos Arc Soundbar – Bedste Soundbar (Premium)
- JBL Bar 5.0 Multibeam
- Sennheiser Ambeo Soundbar
- Sony HT-G700
- Bang & Olufsen Beosound Stage
- JBL 2.0 All-in-One
- Sonos Playbase
Vi har researchet os igennem et utal af uvildige test og gennemlæst en masse forbrugeranmeldelser. Der er selvfølgelig forskel på højtalerne i de forskellige prisklasser, men de afspejler allesammen en glimrende kvalitet målt i forhold til deres pris.
I denne soundbar test fremhæver vi de individuelle egenskaber ved de forskellige produkter. Vi har fokuseret på deres tekniske specifikationer og fremhævet deres fordele og ulemper. På den måde kan du i ro og mag finde den bedste soundbar til prisen.
Uanset om du er på jagt efter Dolby Atmos lyd, en trådløs subwoofer eller bare en af de bedste soundbars på markedet, så tør vi godt med god ro i maven at love dig, at du nok skal finde en soundbar, som falder i din smag.

⭐️ 5/5 Stjerner hos What HiFi.
Sonos Beam – Bedst i test
Amerikanske Sonos er braget ind på højtalermarkedet med deres kompakte, smarte stuehøjtalere, der er tilpasset den nye mobile hverdag. De er generelt smarte, effektive og elegante. Det gælder også Sonos Beam, som ikke gør det store væsen af sig i stuen, men lyder vidunderligt.
Specifikationer: Dolby Digital-dekoder | Effekt: 50-60 Hz | AirPlay | Kan forbindes med Alexa | Aktive højtalere | WiFi | Indbygget taleforbedring | 65 cm bred | Tre basenheder | Bedst i test
Fordele
- Fylder ikke alverden
- Bliver nemt tilsluttet dit TV
- God stemmestyring
- Bedste soundbar i vores soundbar test
Ulemper
- Når ikke den allerdybeste bas
Glider let ind i stuen
Hvem siger, at god lyd er noget, der skal se klodset ud?
I hvert fald ikke Sonos.
Sonos Beam er lavet til at glide let og diskret ind i din stue. Som en lille kat lægger den sig under dit fjernsyn. Den falder nærmest i et med stuen med sin brede på blot 65 cm. Den kommer ikke til at stikke ud fra dit tv-møbel som en besværlig klods i stuen. Den ligger bare som en diskret forlængelse af dit tv. Tilmed er der ingen tilhørende subwoofer, du skal finde plads til i stuen. Blot god lyd på ingen plads.
Den bliver også nemt tilsluttet fjernsynet og er et godt valg til dig, der ikke vil fylde stuen op med en masse kabler og subwoofere. Nej, med Sonos Beam skal du egentlig bare have ét kabel i stikkontakten og ét i fjernsynet.
Enkel tilslutning
Man kan godt nogle gange få indtrykket af, at man skal være tv-teknikker for at kunne tilslutte nyt udstyr til ens fjernsyn. Tykke manualer og et utal af kabler kan frembringe sveden på de fleste pander.
Med Sonos Beam medfølger der bare to kabler. Det ene skal i stikkontakten. Det andet HDMI-kabel skal ind i fjernsynet. Den virker også som trådløs soundbar, fordi du bare skal forbinde din smartphone med WiFi, og så har du en formidabel stuehøjtaler, du styrer fra din telefon.
Enkel styring
Du kan godt snart sige farvel til din fjernbetjening. I fremtiden skal du bare snakke til dine enheder, og så reagerer de. Sonos Beam er fuldt integreret med Alexa, der altså kan reagere på din stemmestyring.
Indtil videre virker stemmestyringen ikke på dansk, men teknikken i Sonos Beam er allerede klar til at lære dansk på få øjeblikke, lige så snart teknologien fra Amazon er klar. Så kan du sige “rødgrød med fløde” til din højtaler.

Sonos Arc Soundbar – Bedste Soundbar (premium)
Hvis du er på jagt efter en elegant, vellydende Dolby Atmos soundbar, skal du vende ørene mod Sonos Arc. Det er den mest avancerede soundbar, som Sonos har lavet til dato, og den sikrer dig, at du får absolut højkvalitetslyd ind i din stue. Det elegante, diskrete design passer let sammen med dit tv, og med den smarte HDMI eARC-forbindelse bliver soundbaren bliver styret af dit tv.
Specifikationer: Tilsluttes TV via HDMI/HDMI eARC | Trådløs forbindelse til alt andet | Afspiller musik i fuld kvalitet | 11 indbyggede forstærkere | 8 eliptiske bas/mellemtone-højtalere | 3 softdome højtalere til diskant | Apple AirPlay 2 | Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa | Indbygget WiFi | Night Sound
Fordele
- Soundbaren tænder og slukker automatisk
- Kan tilpasse sig rummet
- Soundbare indhyller dig i lyd (surround)
- Bedst i test (Premium)
Ulemper
- Understøtter ikke bluetooth, men du kan afspille over WiFi
- Soundbaren her er til den dyre side
Surround uden ekstra højtalere
Normalt skal du udstyre din stue med hele 5-7 højtalere og 1 subwoofer, hvis du vil have surround sound-oplevelsen derhjemme. Men Sonos Arc er baseret på den mest avancerede teknologi, som den amerikanske højtalerproducent nogensinde har brugt. Derfor får du 3D-oplevelsen alene med højtalerens surround-processor. Den scanner rummet og giver dig en optimal lyd.
Når du skruer ned for lyden om aftenen, indstiller den sig bare til night mode og sørger for, at dialogen står ekstra skarpt frem.
Uden tvivl den mest avancerede soundbar i denne soundbar test. Du får dog også lov til at betale for teknologien, da prisen overstiger alle andre soundbars. Så er det op til dig, hvor meget du er villig til at investere.
Soundbaren virker til alle formål
Ligesom med den noget ældre Sonos Playbar Soundbar kan du bruge Sonos Arc til lange de fleste lydformål derhjemme. Du kan etablere en trådløs forbindelse til dit trådløse internet, så højtaleren kan spille både musik og radio, som bliver hentet ned fra internettet.
Det er altså ikke bare en god tv-højtaler. Nej, den er dit nye lydalter i stuen, hvadenten du er til taleradio, afslappende jazz eller de nyeste poptoner.
Kan nemt udbygges
Hvis du på et senere tidspunkt vil udbygge din hjemmebiograf med en endnu bedre surround sound, kan du nemt tilkoble flere, diskrete Sonos-højtalere til din Sonos Arc.
I en biograf har du både højtalere oppe ved lærredet og omme bagerst i salen. Det samme kan du opnå med to små bagkanaler, så du kan få en ægte surround sound-lyd hjemme i din helt egen stue. Så det føles som om, du står midt i skudopgøret eller sidder midt på stadion.

JBL Bar 5.0 Multibeam
JBL er kendte for at levere vanvittig god lyd til en formidabel lav pris. Det gælder også deres JBL Bar 5.0 Multibeam. Lyden er upåklagelig og med den avancerede Dolby Atmos-teknologi bliver du suget direkte ind i centrum af, hvad der sker på dit tv. Du kan nemt bruge det dobbelte eller firdobbelte på din soundbar, men JBL giver dig en suveræn lyd med sine fem højtalere, der sender lyden ud i hele din stue.
Specifikationer: Udgangseffekt: 5 x 50 W | Bluetooth soundbar | WiFi | Tilsluttes via HDMI | Kan tilkobles Alexa | Chromecast- og AirPlay-kompatibel | Frekvensområde: 50-20.000 Hz
Fordele
- Bedst i test (value for money)
- Du kan tilslutte dig til soundbaren gennem bluetooth
- Bliver styret af fjernsyn via HDMI eARC
Ulemper
- Mangler de dybeste bastoner ift. andre soundbars
Klar til 4k
Langsomt bliver HD-kvaliteten bedre og bedre. Stille og roligt bliver 4K HD Blu-Ray mere og mere udbredt, så du kan få en knivskarp tv-kvalitet, hvor du ser selv de mindste detaljer på billedet.
Ja, hvis du ser en fodboldkamp, kan du næsten se om ham på sæde 44, 5. række børstede tænder i morges. Med JBL Bar 5.0 har du også den perfekte lydafspiller, der understøtter den nye 4K-kvalitet.
Lærer selv rummet at kende
Før at lyden kan blive optimal, skal højtaleren kalibreres i forhold til det rum. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvor langt der er til sofaen, bagvæggen, loftet eller gulvet. Det er alt sammen faktorer, som påvirker rummets akustik og dermed også soundbarens ydeevne.
Heldigvis kan soundbaren automatisk kalibrere sig selv og tilpasse sig din stue, så du er sikker på at få den absolut bedste lyd.
Kan forbindes til flere rum
JBL Bar 5.0 kan selvfølgelig også bruges til meget mere end bare dit fjernsyn. Den kan tilsluttes både Chromecast og bluetooth, så du har et helt nyt højtalersystem i stuen – en trådløs soundbar, kan man kalde det.
Men vi stopper ikke her.
Du kan nemlig lave en multirum-opsætning, så kan forbinde alle højtalerne i dit hjem. Så kan du høre det samme i både stue, køkken, badeværelse og soveværelse. Det kræver dog, at du har flere JBL højtalere, og at du ikke kun ejer soundbaren.

Sennheiser Ambeo Soundbar
De tyske lydingeniører fra Sennheiser har skabt en ægte lydmur med de 8 højtalere, der kompakt er sat op på en eksklusiv række. I alt er der hele 13 indbyggede enheder i den her kampvogn. Deres soundbar er stærk som en stor og tung lydhær, der er klar til de hårdeste kampe.
Specifikationer: 13 hi-fi højtalere | Både Dolby Atmos og DTS:X | Kan afspille 192 khz HD-lyd | Chromecast | Bluetooth | OLED-display | Eco-mode | Frekvensområde: 30-20.000 Hz
Fordele
- Suveræn lyd med dyb bas
- DTS:X-kompatibel
- Glimrende bas uden tilhørende subwoofer
Ulemper
- Hverken AirPlay eller internetradio
- Sennheiser Soundbaren er den dyreste i vores soundbar test
Lo
Fjernsynets bedste ven
Sennheiser lever virkelig op til soundbarens formål med deres Ambeo-højtaler. Den er den ultimative udvidelse af dit fjernsyn, som kommer til at levere en lydoplevelse, som ikke burde være mulig på den trængte plads.
Den smelter ikke sammen med de andre højtalere i dit hjem, og den kommer heller ikke til at erstatte din radio. Til gengæld kan du være ret sikker på, at den bliver dit fjernsyns nye bedste ven.
Prisen lægger i den høje ende, men du får også den vildeste soundbar, der både understøtter Dolby Atmos og DTS:X. Det er svært at få bedre lyd i din stue uden et helt surround sound-anlæg.
Få den bedste 3D-lyd
De fleste soundbars er kompatible med det klassiske Dolby Atmos-system. Det gælder også for Sennheiser Ambeo, men denne kraftige soundbar kan også forbindes med DTS:X-kodninger. Det betyder, at dine film og spil kan indeholde endnu mere avancerede lydinformation, der tilføjer endnu flere dimensioner til din 3D-oplevelse. Nu handler det ikke bare om foran eller bagved. Men også om oppe eller nede. Altsammen kan du opnå med denne ene soundbar.
Soundbaren leverer en god og dyb bas
Normalt plejer man at sige, at man skal have en soundbar med subwoofer for at få den rigtigt dybe bas.
Men plejer er død, når Sennheiser rigtigt folder sig ud.
Denne soundbar kan nå helt ned til frekvenser på imponerende 30 Hz – det er ved grænsen af, hvad det menneskelige øre overhovedet kan høre, og det er væsentligt dybere, end hvad de fleste andre soundbars kan komme ned på.

Sony HT-G700
Vil du have lyd med et ordentligt boost, uden at gå helt dybt ned i pungen? Så står Soundbaren fra Sony til din tjeneste. Med HT-G700 har den japansk elektronikgigant lavet et kraftigt hjemmebiograf-system, der med tre højtalere og en subwoofer klarer både film, serier, sport og musik.
Specifikationer: 3.1-kanal | Chromecast | Kan tilsluttes med Spotify Connect | Bluetooth | Afspiller de fleste lydformater | Både Dolby Atmos og DTS:X | HDMI-forbindelse
Fordele
- En af de billigere soundbars i vores soundbar test
- Kan indstilles til dit behov
- Soundbaren er super nem at tilslutte til sit TV
Ulemper
- Soundbaren har ekstern subwoofer, som vil tage ekstra plads
L
Optimer baslyden
Ja, vi ved godt, at hele idéen med soundbars er, at højtaleren skal være så diskret som overhovedet muligt. Du vil gerne slippe for ekstra højtalere i stuen, og det kan vi egentlig også godt forstå.
Det går desværre bare ofte ud over bassen, der har brug for ret meget plads for at kunne gengive de helt dybe lyde.
Derfor koster det desværre ret meget at få den dybe, maverumlende bas, hvis du ikke er villig til at have en subwoofer stående. Så se den lille boks på gulvet som et vaskeægte life hack, og så kan du få den samme fornøjelse som dem, der går dybt i lommen for den samme dybe lyd.
Lad replikkerene stå helt centralt
En af de helt store fordele ved både et surround-anlæg og en soundbar er, hvordan lyden bliver fokuseret. I en normal højtaler bliver alle lydene blandet sammen. Men i de her væsentligt mere avancerede højtalersystemer, bliver lyden spredt ud. Derfor kan lyddesignerne isolere dialogen i de midterste centerhøjtalere. Alle de andre lyde bliver sendt over i andre højtalere, og du kan faktisk høre, hvad der bliver agt. Også selvom det går stærkt.
Soundbaren spiller både til fest og filmaften
Sony vil selvfølgelig ikke svigte dig, når der skal være fest. Som mangeårig leverandør af de bedste plader og bedste højtalere, ville Sony under ingen omstændigheder lave en soundbar, der kun passede til dit tv.
Nej, du kan forbinde din soundbar med Spotify Connect, så du har en højkvalitetshøjtaler, som du kan styre fra din smartphone eller tablet. Du er sikret, at der både bliver spillet i høj lydkvalitet, og det er bekvemt at bruge. Uden tvivl en af de smartere soundbars.

Bang & Olufsen Beosound Stage
Selvfølgelig kan den danske lyd- og tv-legende B&O ikke afholde sig fra at give deres bud på den optimale soundbar. Beosound Stage har da også støvsuget priser, siden den blev lanceret. Den er smuk og lyder som en drøm. Du kan tilmed få den i smuk bronze eller røget egetræ., og den kan selvfølgelig afspille musik gennem både Chromecast og AirPlay.
Specifikationer: Dolby Atmos-kompatible | WiFi | 11 indbyggede forstærkere | 4 x bashøjtalere, 4 x mellemtone og 3 diskant | Frekvensgang: 33-22.000 Hz
Fordele
- Elegant, dansk design
- Suveræn bas selv uden subwoofer
- Kan forbindes med hjemmets øvrige højtalere
Ulemper
- Ingen DTS:X
- En af de dyrere soundbars i denne soundbar test
Dansk design i højeste klasse
Det er ikke uden grund, at danske B&O gang på gang forfører forbrugere over hele verden. Der er ganske få højtalerproducenter i denne verden, som laver så smukke produkter som den legendariske producent fra Struer. Et hjem med Bang & Olufsen bliver bare mere elegant og stilrent. Altid holder de deres produkter i topkvalitetsmaterialer, som den børstede aluminium eller det ægte træ, du kan få Beosound Stage i.
Multifunktionel
Beosound Stage kan både gå på nettet og afspille radio gennem internetradioen TuneIn, der finder stort set samtlige af verdens radiokanaler. Du kan også få forbindelse til højtaleren med både Chromecast, AirPlay 2 eller bluetooth, så du kan spille lige, hvad du lyst til. Og når du først er forbundet, kan du sprede lyden til resten af huset med BeoLink Multiroom.
Hænger elegant på væggen
Beosound Stage er ikke lavet til at stå oven på dit TV-møbel. Nej, det skal op og hænge på din væg under fjernsynet. Lyden er optimeret til at udnytte resonansen med væggen, der blot giver dig en endnu mere fyldig lydoplevelse. Det tillader også soundbaren at være væsentligt tyndere, så den ikke stikker unødigt langt ud i dit rum. Nej, du får bare en højkvalitets lyd i et diskret, men elegant design.

JBL 2.0 All-in-One
Hvis du er ude efter bare et lille boost til lyden på dit fjernsyn, skal du gå efter JBL 2.0 All-in-One-soundbar. Denne soundbar er testens absolut billigste, og derfor er det heller ikke her, du finder den bedste lyd i vores test af soundbar. Men til den pris får du stadig en kraftig forbedring af de små sølle højtalere i dit fjernsyn.
Specifikationer: 2 x racetrack enheder | Frekvensområde: 70-20.000 Hz | Bluetooth 4.2 | Understøtter mp3 og wav | Billigste soundbar i denne test
Fordele
- JBL soundbaren er billig, men stadig tilstrækkelig god
- Nem at bruge
- Forbind med din smartphone
Ulemper
- Mangler de dybeste bastoner – når ikke samme niveau som mange andre i denne test
- Man kan godt høre, at det er den billigste model i denne soundbar test
En enkel forbedring af dit tv
JBL 2.0 All-in-One er ekstremt enkel at forbinde til dit fjernsyn. Du forbinder blot soundbaren med et HDMI-, et ARC- eller en optiskkabelforbindelse, og så er din nye soundbar installeret.
2 stærke højtalere
Du kan sagtens findes soundbars med endnu flere indbyggede højtalere. JBL har begrænset sig til 2 stærke racetrackenheder, som leverer det, som langt de fleste efterspørger. Med den indbyggede JBL Surround Sound-teknologi får du en virkelig god filmlyd, som måske ikke måler sig med denne tests allerbedste soundbars.
Til gengæld koster soundbaren også hele ti gange så lidt som testens dyreste soundbar.
Lille og let
JBL 2.0 All-in-One glider let ind i stuen som en lille, let soundbar. Den vejer kun 1,6 kg, hvilket er i den lave ende for en soundbar, der jo skal fylde hele din stue med lyd.
Den strækker sig også kun over lidt over 61 cm. På den måde kan du let få plads til den lige under dit fjernsyn. Uanset om det står ovenpå et møbel eller hænger på væggen.

Sonos Playbase
Hvis du er villig til ofre lidt mere plads i stuen til gengæld for bedre lyd til en lavere pris, skal du kigge på Sonos Playbase. Den er en såkaldt soundbase, som er lidt anderledes end en soundbar. Du stiller dit tv oven på din Playbase, som bliver din nye TV-højtaler.
Specifikationer: 10 indbyggede højtalere – 1 x bas, 6 x mellemtone og 3 x diskant | Understøtter de fleste musikstreamingtjenester | Kan afspille mange lydformater | Tilsluttes via optisk kabel | WiFi
Fordele
- Fuldt integreret med Sonos
- Forbedrer din tv-lyd
- Kan styres med din fjernbetjening
- Eneste soundbase i denne test
Ulemper
- Kan ikke forbindes via HDMI
Optimerer lyden uanset placering
Sonos Playbase har indbygget den smarte Trueplay-funktion, der optimerer lyden på højtaleren i forhold til, hvordan den er placeret. Du skal bruge din smartphone og forbinde den til højtaleren. Så guider Sonos app’en dig igennem, hvad du skal gøre for at få den optimale lyd. Du skal nemlig hjælpemaskinen med at foretage nogle målinger af en testtone, som Sonos bruger til automatisk at justere klangbalancen i Playbase.
Selve soundbaren fylder lidt mere end en almindelig soundbar, men til gengæld giver den et suverænt boost til lyden på dit fjernsyn, men uden du får surround-oplevelsen. Men du kan let tilkoble flere højtalere til dit hjemmesystem.
Opdateres automatisk
Du kan blive opdateret med den nyeste teknologi med denne Sonos højtaler. Den amerikanske producent er allerede kendte som en af markedets førende pionerer, når det kommer til trådløse højtalere.
Det kræver selvfølgelig, at softwaren i maskinerne bliver opdateret jævnligt, så højtalerne kan beholde førerpositionen. Men det behøver du ikke at tænke over, for højtaleren klare opdateringen helt af sig selv.
Kan sammenkobles med hele hjemmet
Sonos’ helt store trumfkort er, at deres højtalere kan kommunikere sammen. De har fået hjemmet til at være et stort netværk af højtalere, som du kan styre via din smartphone. Playbase kan naturligvis indgå i dette setup, og denne højtaler er endda en af de billigere løsninger til dit tv. På den måde kan du hurtigere få råd til at lydoptimere hele dit hjem.
Ofte stillede spørgsmål
Hvilken soundbar er bedst i test?
Tyske Sennheiser har med deres Ambeo soundbar skabt en fuldstændigt unik soundbar, der nærmest ikke burde være mulig at producere. Med sine 13 indbyggede hi-fi-enheder er det en sand superhøjtaler, der vil give dit fjernsyn det absolut bedste lydboost ud af de soundbars, vi har testet.
Men næsten lige så imponerende er danske Bang & Olufsens Beosound Stage. Med sit enkle, elegante skandinaviske design er det testens absolut smukkeste soundbar, og lyden er næsten lige så god som på den væsentligt større og dyrere Ambeo soundbar. Faktisk kan Beosond Stage fås til under 2/3 af prisen på det tyske lyd-kraftværk. Alligevel er forskellen meget lille. Ambeo kan nå ned på 30 Hz i bassen, hvor Beosound stopper ved 33 Hz, hvilket stadig er lavere end langt de fleste højtalere.
Derudover er Ambeo først og fremmest målrettet fjernsynet, hvor Beosound Stage tværtimod er tænkt som hele stuens højtaler. Således kan du let tilslutte dine højtalere Spotify Connect eller internetradio. Den slags sidegesjæfter beskæftiger Ambeo sig ikke med.
Derfor peger vi på den allerede testvindende Beosound Stage som markedets bedste soundbar, fordi den imødekommer alle de behov, du måtte have til den perfekte stuehøjtaler.
Hvilken soundbar skal du vælge?
Hvis du er den sande film-, serie- eller gamingnørd, vil du elske Sennheisers AMBEO, der giver den komplette lydoplevelse, som er en biograf værdig. Den er til gengæld også en meget dyr højtaler, og hvis du bare er på jagt efter en mindre opgradering af dine tv-højtalere, kommer du allerede langt med testens billigste højtaler JBL 2.0 All-in-One, der også kan bruges som normal stuehøjtaler til radio, musik og podcasts.
Hvis du er ude efter markedets smukkeste soundbar, er der ingen vej uden om Bang & Olufsens minimalistiske, elegante design og deres Beosound Stage-højtaler. Diskret klistrer den sig op ad væggen under dit tv og bliver stuens elegante, smarte højtaler.
Men de fleste vil nok blive glade for en soundbar som Sonos Beam eller JBL Bar 5.0 Multibeam. Lyden i disse soundbars er virkelig imponerende, uden de dykker helt dybt i din lomme. Du kan bruge dem både som stuehøjtaler og tv-højtaler, så de bliver et virkelig effektivt og kompakt element i din stue.
Hvad er en soundbar?
En soundbar giver et boost til dine triste tv-højtalere, der sjældent giver en særlig god lyd med nogen som helst bund. Det kan du lave om på med en soundbar. Det er en slags højtalerbræt, som du stiller under dit tv eller hænger op på væggen nedenunder fjernsynet. Højtalerne er væsentligt bedre end dem, du allerede finder i dit fjernsyn, og de er optimeret til at give dig surround sound i dit hjem.
Faktisk er det en samling af mindre højtalerenheder, der er dedikeret hvert deres formål. Altsammen med det formål at optimere din film- og tv-lyd. Når du indstiller din soundbar scanner, opmåler den dit rum. Herefter kalibrerer den højtalerne, så lyden bliver præcist justeret til dit rum. Det kommer på den mødes til at føles som om, du sidder midt i lyden.
Det smarte ved en soundbar er, at den er lavet til at være lille, kompakt og diskret. Du får dermed en højkvalitets lydoplevelse, uden du skal fylde din stue med højtalere.
Samtidigt er lyden i din soundbar så god, at du kan bruge den som din nye stuehøjtaler. Du kan altså sige farvel til dit gamle stereoanlæg og goddag til dit nye smarte, trådløse musikalter, du kan styre med din telefon. Uanset om du vil høre de nyeste hits på Spotify, lytte til en spændende krimi, blive opdateret gennem tankevækkende podcasts eller starte dagen godt ud med morgenradio.
De kan spille både højt og dybt, så du har sikret både hyggejazzen til middagsselskabet og underlægget til en god sving om, efter desserten er blevet indtaget.