TechMatch er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Læs hvordan vi udvælger og tester produkter her.

Segboard Gokart test: Her er det bedste gokarts til segboards

Skal du have Gokart til dit Segboard – eller måske både Segboard og Gokart?

Her finder du alt, hvad du behøver at vide for at blive køreklar med din nye el Gokart.

Vi klæder dig godt på til at sætte sig i sædet og køre ud i det blå i en ægte, sikkerhedsgodkendt elektrisk gokart.

Bedst i test

Hummer Segboard 3.0 + Gokart

Hummer Segboard + Gokart

Runner up

Segboard + Gokart

Segboard + Gokart

Bedste billige

Kart-til-segboard

Gokart Adapter

Vi har testet en række af de bedste modeller. Få styr på, hvad der er op og ned på markedet, og find den model, som lige præcis passer til dig og dine behov. I denne test giver vi dig også svar på de fleste af de spørgsmål, der normalt kommer op hos nye købere. 

Segboard kart test

Der er mange segboards og gokarts på markedet, og det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i. Hvor mange slags underlag kan den køre på? Skal du køre på græs, grus eller kun på fliser og flad asfalt? Hvilket sæde er det bedste og mest behagelige? Er der bluetooth og RGB-lys?  

Vi har gjort arbejdet for dig og fundet frem til nogle super gode løsninger. De er udvalgt efter nøje gennemgang af alt, hvad vi kunne finde på nettet og i butikkerne. Vi har taget højde for de mest relevante problemstillinger. Og vi har vejet hver løsdel på en guldvægt for at finde frem til de tre absolut fedeste. Du kan bare med sindsro læne dig tilbage og læse her. 

Hummer Segboard 3.0 + Gokart

Hummer Segboard 3.0 + Gokart

Det her er flagskibet over alle Segboard Gokarts. Med dette innovative segboard kan du nemt og hurtigt transformere dit board til en Gokart, der er let at styre, og som dermed gør dig mere manøvredygtig. Det er både sjovt – og mere sikkert! Du får hele pakken, inklusiv lækre detaljer, som du ikke får med en billig gokart, fx gode højtalere til musik og lækkert RGB-lys, der kan styres og redigeres på din smartphone via den medfølgende app. 

Specifikationer: Ce godkendt | Rækkevidde 12-15 km | 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri | 700W motor | RGB lys | Aluminium stel | Max hastighed 15-20 km/t | App medfølger

Fordele

 • RGB lys, som kan styres via en app. 
 • Højtalere, så du kan høre musik mens du kører 
 • Kan køre i ujævn terræn, takket være de kraftige hjul. 

Ulemper

 • Kortere batterilevetid end mindre kraftige segboards. 
 • Få farver at vælge imellem 
 • Du ville få mere motion ved at gå 

Hummer er en off-roader 

Hvis du skal køre i grus eller på græs, har Hummer Segboard 3.0 solide terrængående dæk, der sikrer dig det bedste greb i næsten hvilket som helst underlag. Det robuste aluminiumstel holder til alle de udfordringer, der kan komme, og de super trykfølsomme fodplader er, ligesom resten af dette segboard, fremstillet i solide, slidstærke materialer, som holder til at blive flittigt brugt. Det er rart at vide, at man ikke behøver at holde sig til asfalt og fliser, når man kører. 

Høj sikkerhed og god batterilevetid 

Hummer Segboard 3.0 og Gokart er fremstillet af solide, slidstærke materialer, der kan klare lidt af hvert. Produktet er sikkerhedsgodkendt og overholder alle direktiver og regler i dansk og EU’s lovgivning. Du får her et sikkerhedsgodkendt segboard med en flot batterilevetid. Det kraftige, sikkerhedsgodkendte litiumbatteri kan klare op til 15 kilometers kørsel på en fuld opladning. Tre timer i opladeren, så er du køreklar igen efter sådan en tur. Det er ret godt gået af et kraftigt segboard som dette. 

Personliggør din segboard gokart

Det er super sejt at have et segboard med lys. Endnu bedre er det selv at kunne designe farven på lyset. Med Hummer Segboard 3.0 følger en app, hvor du kan styre hele showet. En feature, der nok skal få folk til at slå øjnene op, når du kører i de mørke timer. Og ja, det går lidt ud over batterilevetiden, men vi synes det er det hele værd. Især når der også er musik ombord. Der er nemlig højtalere i boardet, så du kan høre dine favoritnumre, mens du er på farten. Disse ekstra features giver dig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk.

Segboard + Gokart

Segboard + Gokart

Her får du hele pakken i top kvalitet til en billig pris. Du kommer ud at rulle med et lækkert segboard og en gokart, der overholder alle sikkerhedsregler. Og med sit cool design og de super gode køreegenskaber, vil du glæde dig hvert minut over denne lækre kombi af board og gokart. 

Specifikationer: CE godkendt brandsikkert Segboard | Rækkevidde på 15-20 km | 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri | 700 W motor | 2 timers opladning | Hastighed op til 15 km/t | Max vægt Segboard 100 kg | Max vægt Segboard med Gokart 120 kg

Fordele

 • Super billig pakke 
 • Lækkert design 
 • Høj sikkerhed 

Ulemper

 • Intet RGB lys 
 • Ingen højtalere 
 • Ingen app til smartphone 

Slut med at blive blæst omkuld

Når du har forvandlet dit segboard til en gokart, er det en hel del lettere at holde balancen. Du er meget mindre udsat for vind og vejr, når du sidder behageligt tilbagelænet i din kart og kan styre det hele med de to håndtag på adapteren. En segboard kart er langt sikrere for dig, end et traditionelt segboard. Alle, voksne som børn, kan betjene et gokart segboard og få glæde af det. Naturligvis kan du bruge segboardet alene, men det er skønt at kunne tilslutte gokart til segboard, når vinden rusker.

En robust sag med lang batterilevetid

Alle dele i denne pakke er fremstillet i solide materialer og overholder alle gældende regler i Danmark og EU. Hele pakken er CE godkendt og RoHS certificeret, så du kan føle dig helt tryg i forhold til sikkerhed. De kraftige Litium Ion batterier når en levetid på helt op til 20 timer. Så behøver du ikke at komme hjem lige med det samme. Og skulle du alligevel løbe tør for strøm, så tager det kun 2-3 timer i stikket før du er klar til mere sjov.

Segboard Gokart Adapter

Mangler du en robust adapter, med et godt sæde, til dit segboard, så er det her sandsynligvis det bedste bud på en gokart adapter i høj kvalitet. Den behagelige Segboard stol er fremstillet i solidt materiale, og med den forstærkede metalramme kan den klare en belastning på op til 120 kilo. 

Kart-til-segboard

Segboard Gokart Adapter

Mangler du en robust adapter, med et godt sæde, til dit segboard, så er det her sandsynligvis det bedste bud på en gokart adapter i høj kvalitet. Den behagelige Segboard stol er fremstillet i solidt materiale, og med den forstærkede metalramme kan den klare en belastning på op til 120 kilo. 

Specifikationer: Vægt 6,5 kg | Belastning op til 120 kg | Kompatibel med Segboard 6,5″-10″

Fordele

 • Robust konstruktion. Kan klare belastning på op til 120 kilo. 
 • Nem at montere. 
 • Høj siddekomfort i stolen. 

Ulemper

 • Kan lave ridser ved montering. Det anbefales at købe et cover til segboardet 

Fra segboard til segboard gokart på få minutter

Mange ejere af et segboard har ønsket sig et sæde, så de ikke altid skulle stå op i vinden. Segboards er sjove, men tænk, hvis der fandtes et segboard sæde, så var alting mere komfortabelt. Nu kan de fleste segboards konverteres til et gokart segboard, med en adapter. På få minutter kan du montere gokart-adapteren på dit segboard. Det medfølgende monteringssæt gør det uhyre enkelt. Det er dog en god idé, at købe et cover til dit segboard, inden du monterer adapteren. Ellers kan du risikere ridser.

Styr din egen kart igennem vinden

Når du har monteret adapteren til dit segboard har du en kart. En segboard gokart. Med et håndtag i hver hånd og et ekstra hjul, kan du styre dit segboard sikkert gennem vinden. Adapteren er let at indstille, så den passer med din bens længde. Den kan snildt monteres på de fleste segboards og afmonteres igen, når vinden tillader det. Det er både praktisk, sjovt og anvendeligt.

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange overvejelser i spil, når man skal investere i en segboard gokart. For rigtig mange står spørgsmålene i kø, for at blive besvaret. Vi indrømmer: det ER heller ikke let. Men vi har samlet et udpluk af de vigtigste spørgsmål. Her kan du læse både spørgsmål og svar.

Hvad er en segboard gokart?

En segboard gokart er en kombination af et segboard og en gokart adapter. Adapteren består af et sæde og to styrepinde med håndtag. En gokart adapter kan monteres på de fleste segboards. Det er smart. Du slipper for at blæse omkuld i vinden – og så du kan sidde ned hele vejen. 

Hvilke segboards virker med en segkart?

En segkart passer til segboards fra 6,5″-10″. Segkarten fungerer som en adapter til et segboard og er som regel uhyre nem at montere med det medfølgende monteringssæt. Det kan anbefales at investere i et cover til sit segboard, da det vil forhindre ridser under monteringen.

Hvad skal man give for en segboard gokart i god kvalitet?

Hvis du kun skal have en adapter til dit segboard, så fås de i god kvalitet fra ca. 500 kroner og opefter. Skal du have hele pakken, så regn med ca. 2.000 kroner for den billigste i ordentlig kvalitet. 

Om Oliver Jensen

Mit navn er Oliver Jensen, og jeg er skribent her på TechMatch. I min fritid elsker jeg at gå i dybden med elektronik (jeg har blandt andet et stort "Smart Home" setup derhjemme).Mit mål her på TechMatch er at kunne hjælpe almindelige danskere på vej i deres køb af elektronik, også selvom de ikke nødvendigvis ved meget om det.